In het kader van citymarketing staan de gemeente Bergen op Zoom samen met VVV Brabantse Wal van donderdag 26 t/m maandag 30 januari op de Vakantiesalon in Antwerpen. De Vakantiesalon in Antwerpen Expo is de grootste vakantiebeurs van Vlaanderen.

Tijdens deze beurs maken bezoekers kennis met al het moois dat Bergen op Zoom en de Brabantse Wal te bieden hebben. Uiteraard zijn ook de Stadsstenen van Bergen op Zoom, afkomstig uit markante monumenten in Bergen op Zoom, aanwezig en laten zij de bezoeker de geschiedenis van de 800 jaar oude stad beleven.

Twee keer per dag, om 12.00 en 16.00 uur vieren de Stadsstenen van Bergen op Zoom een feestje en trakteren op iets lekkers. Tijdens dit feestje maken bezoekers kans op 800 minuten Bergen op Zoom met daarbij een overnachting in het oudste hotel van de stad. Op de beurs ontmoeten de ‘stenen getuigen’ onze zuiderburen en gaan dan graag met iedereen op de foto. Bezoekers die deze ontmoeting met de stadsstenen hebben vastgelegd kunnen de foto downloaden via www.800jaarstad.nl .

In de stand van de VVV is er speciale aandacht voor de fiets- en wandelmogelijkheden op de Brabantse Wal. Het nieuwe groepsarrangementenprogramma en de nieuwe Bergen op Zoom brochure worden verspreid. Ook worden de streekkaart en de toeristische informatiebrochure van de Brabantse Wal uitgedeeld. Hierin is voor zowel de toerist als de eigen bewoners van de Brabantse Wal alle toeristische en recreatieve informatie van het gebied te vinden.
Bezoekers aan de beurs kunnen ook een weekendje weg winnen. Alle deelnemers aan de prijsvraag maken kans op een wellness-, water- of een wandel- en fietsarrangement op de Brabantse Wal.

VVV Brabantse Wal en de gemeente Bergen op Zoom staan in hal 4, stand 4617. De Vakantiesalon is alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor informatie op www.vakantiesalon-vlaanderen.be .