VOOR TE LAND, TER ZÉÉP EN IN DE LUCHT 

In het Bergs:

ÒÒGVLIEGERS MÈ LEF GEZOCHT VOOR TE LAND, TER ZÉÉP EN IN DE LUCHT 

 

Agge altijd al gedròòmd et om over de Kaai te kenne vliege, oew vliegenierspet standaard aan de kapstok angt en ’n sierleke n’afsprong oew speesjalieteit is dan zijde gij dé persòòn die me zoeke! Op zondag 28 jannewarie zal ‘n spiksplinternuuwe n’edisie plaatsvinde van ‘t legendaries spektakel ‘Te Land, ter Zéép en in de Lucht’ op de Kaai in ’t Krabbegat. 

Op zondagmiddag 28 jannewarie kund’oeweige late zien deur op ‘n buitegewòòne wijze perbere te vliege n’over de Kaai in ‘t Krabbegat. ‘n Stikgèèf en leuteg perkoers wor vor oe uitgeleed, zoda ge mè d’n grandiejoze n’afsprong op ’t end de bel nooit nie ken misse. Onder ‘t motto ‘Lat ze mar vliege!’ stijge me dieje dag naar nog gròòtere òògtes! 

Ziede gij oeweige, oew klupke of oew buurman ok vliege? Edde gij ’n geweldeg karreke of gewòòn enkelt engelevleugels op oew rug? ’t Mak feitelek nie uit mè wie of mè wa dagge wil meedoen mè dees nouw al legedaries spektakel. Bekant alles ken en mag om bij de bel te komme! 

’t Spektakel Te Land, ter Zéép en in de Lucht prisseteert ‘Lat ze mar vliege!’ zal op zondagmiddag 28 jannewarie plaatsvinde n’op de Kaai. d’Aanvangstijd is 14.33 uur. 

Doe mee en meld’oeweige aan deur ’n meel te sture naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan kredde vaneiges meer informasie n’over dees vliegend spektakelstuk trug vieja de luchtpost.

 

In het Nederlands:

HOOGVLIEGERS MET LEF GEZOCHT VOOR TE LAND TER ZÉÉP EN IN DE LUCHT 

 

Als je altijd al gedroomd hebt om over de Kaai te kunnen vliegen, jouw vliegenierspet standaard aan de kapstok hangt en een sierlijke afsprong jouw specialiteit is dan ben jij dé persoon die wij zoeken! Op zondag 28 januari zal er een spiksplinternieuwe editie plaatsvinden van het legendarische spektakel ‘‘Te Land, ter Zéép en in de Lucht’ op de Kaai in het Krabbegat. 

Op zondagmiddag 28 januari kan je jezelf laten zien door op een buitengewone wijze proberen te vliegen over de Kaai in het Krabbegat. Een geweldig en leuk parcours wordt voor je opgebouwd zodat je met een grandioze afsprong op het einde de bel nooit kan missen. Onder het motto ‘Lat ze mar vliege!’ stijgen we die dag naar grotere hoogtes. 

Zie je jezelf, jouw club of je buurman ook vliegen? Heb je een geweldig karretje of gewoon alleen maar engelenvleugels op je rug? Het maakt eigenlijk niet uit met wie of met wat je meedoet met het nu al legendarische spektakel. Bijna alles kan en mag om bij de bel te komen. 

Het spektakel Te Land, ter Zéép en in de Lucht presenteert ‘Lat ze mar vliege!’ zal op zondagmiddag 28 januari plaatsvinden op de Kaai. Aanvangstijd is 14:33 uur. 

 

Doe mee en meld jezelf aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan krijg je vanzelf meer informatie over dit vliegend spektakelstuk terug via de luchtpost. Enne… We hebben maar beperkt plek, dus zorg dat je er op tijd bij bent!