Bieden een uniek kijkje achter de schermen

 

Open Dag Theater De Maagd en Gebouw-T biedt een uniek kijkje achter de schermen

Zondagmiddag 28 januari met interactieve workshops en bierkratsessies

 

Na eerdere succesvolle edities openen Theater De Maagd en Poppodium Gebouw-T op zondag 28 januari tijdens Life on Stage opnieuw gezamenlijk de deuren voor een exclusief kijkje achter de schermen. Als bezoeker leer je de verschillende mogelijkheden van de toepassing van techniek op een interactieve manier kennen om zo te ontdekken wat het inhoudt om de technicus van de toekomst te zijn.

Een interactief programma voor jong en oud

De middag zit boordevol interactieve workshops, verhalen van succesvolle samenwerkingen tussen artiesten en technici en natuurlijk de mogelijkheid tot het maken van een eigen geluidsmix en lichtshow. Ook kun je in Gebouw-T in de studio meekijken tijdens opnames met singer-songwriter Berber en rockband Bunker, deelnemen aan een virtual reality (VR) workshop en je DJ-skills bijspijkeren bij de silent disco met L-Dinero en Fhonix. Daarnaast worden er bierkratsessies georganiseerd met onze Artists in Residence Jannes van Kaam (Bongloard, FFOOSS) en De Toegift.

In Theater De Maagd word je als bezoeker meegenomen op een interactieve tour door het theater waarbij alle facetten van podium- en evenemententechniek voorbijkomen en beleef je uiteindelijk een, door jou zelf ontworpen(!), spectaculaire licht- en geluidshow op het toneel.

Het programma vindt plaats tussen 13.00 en 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Het tijdschema wordt binnenkort bekendgemaakt. Kijk op www.gebouw-t.nl of www.demaagd.nl voor meer informatie.

  

Foto's Erwin Klomp