Januari 2024 activiteiten: Vastenavond expositie in Galerie Arsis

 

Arsis in de maand januari 2024

 

Namens het bestuur en ongetwijfeld ook namens alle aangesloten kunstenaars wensen wij iedereen een gezond, creatief en in alle opzichten succesvol 2024.

Wij beginnen het nieuwe jaar met nieuw elan. Er zijn diverse werkgroepen bezig met plannen maken. Aan de agenda voor dit jaar op onze website kan je al zien dat wij weer een aantal mooie exposities gepland hebben en ook paar bijzondere zoals onze eerstvolgende, de Vastenavond expositie.

Als vooraankondiging, de expositie van kunstenaar Jan Wessendorp. Mede oprichter van Arsis en een belangrijke Bergse kunstenaar. Op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan een grote overzichtstentoonstelling waaraan op verschillende momenten Markiezenhof, Galerie Lukisan en Arsis deel-exposities gaan organiseren. Dit zal tussen april en juni zijn. Wij komen daar nog uitgebreid op terug.

Andere exposities zijn die bij CuMaWo in Wouw.

In Hulst houdt Arsis aangesloten kunstenaar Christine Veraart nog steeds een overzichtsexpositie samen met een aantal andere kunstenaars. Deze is verlengd en is te bezoeken t/m 28 januari. De reis waard ook omdat Hulst een mooi stadje is.

 

Januari 2024 activiteiten: Vastenavond expositie in Galerie Arsis,

“botter tege de zolder” van 21 januari t/m 18 februari.