Een terug beleving van de jaren 80 de komende 4 dagen in theater de Maagd

 

MusiCompany brengt Fame als musical

 

Wie hing er in de jaren 80 niet aan de buis gekluisterd voor de Amerikaanse serie e/o film  “Fame”. Het speelde zich toen af op een “High School in New York of Performing arts”.

Van 2 t/m 5 november brengt “The MusiCompany” in hun tiende jubileum jaar deze Fame musical op de planken in Theater de Maagd. Het is een show om van te genieten met zijn vele ups en downs van de studenten, waardoor ook de docenten het moeilijk gaan krijgen. De jeugd heeft het al zo moeilijk in deze maatschappij, gezien hun vooroordelen over hun eigen identiteit, eigenwaarde, alfabetisering, verslaving en seksualiteit. Maar toch werkt er een ieder naar om zijn top te doen bereiken.

Met de generale repetitie mochten we erbij zijn om wat plaatjes te schieten van deze mooie en leuke musical “Fame van The MusiCompany”. Dit om uw nog meer nieuwsgieriger te maken om een gezellig avondje naar de musical te gaan. Gestyled in de kleding van de jaren 80 is het plaatje compleet om terug te gaan naar de jaren tachtig. Het decor is opgemaakt met foto’s van de leden van MusiCompany toen ze nog vele malen jonger waren.

Kijk voor meer in over The MusiCompany op: https://www.themusicompany.nl/

 

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers