Op 29 oktober 2023 met muzikale gasten

Eindejaarsconcert van Bekóór, met muzikale gasten

 

Bekóór heeft de traditie om elk jaar een eindejaar concert zelf te organiseren! Dit jaar zal dit concert in het teken staan van het eerste officiële “eigen concert” onder leiding van onze nieuwe dirigent Pieter-Jan van den Berg. Pieter-Jan is de dirigent van Bekóór sinds het eind van 2022. Dit evenement wordt het eerste optreden van Bekóór met heel veel nieuwe nummers die ingestudeerd zijn onder zijn leiding. Pieter-Jan is geen onbekende in de regio, zijn hele loopbaan heeft hij meerdere koren en muzikale ensembles geleid. De vereniging Bekóór  is erg gelukkig om hem in ons midden te hebben. Maar dat is allemaal te zien en te horen op 29 oktober!

Concertdatum: 29 oktober 2023

Thema van het concert is “Houden van”

Wat kunnen we verwachten?

 

Bekóór zal natuurlijk een aantal nummers voor u gaan zingen, samen met ons inmiddels bekende combo, die ons begeleiden op piano, klarinet, dwarsfluiten en viool. Natuurlijk nummers die perfect in ons thema ” Houden van” passen.

Daarnaast treed het Kinderkoor op van het schoolkoor van Maria Regina uit Steenbergen. Dit koor is ook onder leiding van Pieter-Jan.

Daarnaast zijn we blij om het ensemble Prueba Mayo te kunnen presenteren. Zij zullen u meenemen op een reis door Caribisch gebied met Latijnse muziekstijlen.

 

Verder zullen de Zussen van de Enden uit Lepelstraat op treden Zij komen uit Lepelstraat en in de regio bekend geworden met hun meerstemmige muziek.

 

Waar?

Het evenement zal plaatsvinden in de Sint Antonius van Padua kerk te Lepelstraat (Kerkstraat 53). De begintijd is 14.30 uur op 29 oktober 2023