Back To The Disco, PopMonument en Spinvis

Het nieuwe seizoen van Gebouw-T is weer van start! Na de zomerstop in de zaal van het poppodium, met goedbezochte Parkies afterparties in het café, kijken ze uit naar een mooi programma in het najaar. Back To The Disco met Gerard Ekdom bleek snel uitverkocht en met de MBO Intro in samenwerking met CURIO werd het seizoen afgetrapt. Festival PopMonument een weekend later zorgde voor veel publiek met twee sterke optredens in Gebouw-T van S10 en RAMKOT. De DJ’s van Verdampt verzorgden de afterparty.

Dit seizoen op ons podium

(Bijna) uitverkocht zijn de concerten van DeWolff, Pink Project, Crazy Little Things, The Dirty Daddies, Living Colour en Rowwen Hèze. Verder kijkt Gebouw-T uit naar shows van o.a. The Amy Winehouse Band, Danko Jones en natuurlijk Made in Belgium: het festival volledig in het teken van de beste Vlaamse bands. Ook voor het eerst op de agenda: latinfeest PINA wat al bijna uitverkocht is en hard technofeest The YRD. En ook terug zijn de stand-up comedy avonden: gegarandeerd een hilarische avond met de meest talentvolle cabaretiers van het land.

Hoe ging het met Gebouw-T in 2022?

Jaarlijks publiceert Gebouw-T het jaarverslag en de jaarrekening. Dat zijn uitgebreide (financiële) verslagen met een kijkje in de keuken van het poppodium. Voor wie geen tijd heeft om deze lijvige documenten door te nemen is er ook een zogenoemd beknopt jaarverslag: een samenvatting met veel fotomateriaal. Wist je bijvoorbeeld dat Gebouw-T en Theater De Maagd samen, ondanks de naweeën van de COVID-pandemie, 75.228 bezoekers hebben ontvangen in 2022? Het beknopt jaarverslag kun je via de website van Gebouw-T inzien: https://rb.gy/9xkgd