Scholen zijn weer begonnen en de herfst voor de deur

 

De herfst staat voor de deur, de scholen zijn weer begonnen en er zijn weer een aantal mooie kunst activiteiten bij Arsis en omgeving.

In het Markiezenhof is tot 3 september nog de expositie Hete Vuren te bewonderen, een expositie waaraan ook Arsis deelneemt met vele kunstwerken op verschillende plaatsen over het thema Hete Vuren. Komend weekend is het dus voor het laatst. Wij hebben in de afgelopen nieuwsbrieven daar voldoende aandacht aan besteed.

Op 1 september begint de expositie van Portretgenoten in de Arsis galerie aan het Zuivelplein. De opening is die avond om 19.30 uur. Portretgenoten is een groep kunstenaars uit de Hoeksche Waard en er doen twee kunstenaars van Arsis mee.

Op 9 september is het PopMonument. Het thema is Kloecke Vrouwen.

Een aantal bij Arsis aangesloten kunstenaars hebben de handen ineengeslagen om speciaal daarvoor een aantal kunstwerken te maken. Dat is te zien in de Tuinzaal van het Markiezenhof.

Er zijn nog meer kunstactiviteiten rond PopMonument en daar lees je in deze nieuwsbrief meer over en op de website https://popmonument.nl/

Verder is er de jaarlijkse expositie Heerlijke Kunst waar veel Arsis aangesloten kunstenaars zich mee bezig houden. Zie ook https://heerlijkekunst.nl/

De opening is zaterdag 9 september om 15:00 uur.

Tenslotte is er voor het laatst in september op de eerste zaterdag van de maand een open atelier route op het eiland Tholen, waaronder een aantal bij Arsis aangesloten kunstenaars.

Kortom, er is weer genoeg te doen.

 

Portretgenoten door 5 kunstenaars - Galerie Arsis - 1 t/m 24 september 2023