Het is RKSV Halsteren gelukt om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een club van naam naar De Beek te halen.

Op zondag 6 augustus zal de hoofdmacht van RKSV Halsteren om 14.00 uur aantreden tegen de Belgische profs van Lierse Kempenzonen, kortweg Lierse K.. 

 

Het oefenduel vormt voor de supporters van RKSV Halsteren dé gelegenheid om kennis te maken met de vernieuwde selectie van hun club en daarnaast voetbal van hoog niveau voorgeschoteld te krijgen. Voorafgaand aan de wedstrijd zal een spelerspresentatie plaatsvinden. Voor Lierse K. vormt de wedstrijd de laatste test voordat de competitie in de Challenger Proleague, de Belgische eerste divisie, een week later aanvangt. Ook voor de Lierse supporters is het om die reden een interessant oefenduel.

 

Voor RKSV Halsteren is de wedstrijd tegen Lierse onderdeel van de oefencampagne, die op 29 juli start met een drieluik tegen zaterdagtweedeklasser Hillegersberg en vierdedivisionist ASWH. In het weekend van 26/27 augustus staat de eerste competitiewedstrijd in de 4e Divisie C op het programma, een uitwedstrijd tegen Nuenen. Voor die tijd zal ook nog worden geoefend tegen competitiegenoot GOES en vierdedivisionist SC Feyenoord.

 

Lierse K. opent 12 augustus het nieuwe seizoen op bezoek bij Club NXT, het beloftenteam van Club Brugge. De ambitieuze club maakte afgelopen week bekend dat het de van NAC Breda afkomstige Luc Marijnissen aan de selectie heeft toegevoegd. Met de in Roosendaal geboren Marijnissen krijgt Lierse K. een West-Brabants tintje.

 

Toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa op de dag van de wedstrijd. De entree voor volwassenen is € 10,00. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,00.