We kregen dit bericht binnen dat was gericht aan de muziekliefhebber:

Beste muziekliefhebber, 

Jij kan lid worden van de nieuwe jazzclub Jazz Inside. Sluit je aan en luister naar verrassende optredens van de crème-de-la-crème uit de jazzscene in ‘clubhuis’ Gebouw-T.  

Ken je het oude gevoel nog van Jazzcafe De Duif, Pol’s Place for Jazz of Jazztafette? Fijne mensen, prettige ambiance en goede muziek onder het genot van een drankje. Jazz Inside brengt dat gevoel weer helemaal terug. 

We nodigen je graag uit om tijdens Bruynzeel Keukens Jazzboz op zaterdag 3 juni om 20.00 vrijblijvend te komen luisteren in Gebouw T. We praten je bij over Jazz Inside en gezamenlijk genieten we van Fluit-virtuoos Ronald Snijders die een spetterend optreden verzorgt. Hij is recent winnaar van de Boy Edgarprijs vanwege zijn veelzijdige bijdrage aan de Nederlandse jazzmuziek waarin hij ook de Surinaamse klanken integreert. Wie weet schrijf jij je na deze avond in voor Jazz Inside.  

Wil je zeker zijn van het laatste nieuws over Jazz Inside? Schrijf je dan alvast in door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens bij Jazz Inside! 

Groet, 

Bart Aarts, Tobias Vermeulen, Peter Meesters, Ad Koopman, Pol de Bie, Fred de Ron en Kees Theunisse.   

  Powered by Bruynzeel Keukens Jazzboz en Gebouw T.