Het is tijd dat we weer eens wat meer aandacht aan motoren besteden: Indian in dit geval

Agenda

zondag19 Maart         Technische zondag

zaterdag 6 Mei            Indian Ride Out Voorjaarsrit

zondag 21 Mei            Kennismaking dag voor de Budweiss deelnemers

7 - 13 Juni                   Internationaal Indian treffen in Budweiss, Tsjechië

29 Juni tot 1 Juli          Indian opstapdagen in Alphen aan den Rijn

Technische Zondag

Op Zondag 19 Maart van 10:30 tot circa 14:30 zal de werkplaats voor de leden toegankelijk  zijn. Vele onderwerpen komen aan bod. Denk aan accu, banden, aandrijving, schokbrekers, olie, lampen en wat verder door u wordt gevraagd. Alle Indians zijn welkom. Zijn er onderwerpen waar u specifiek wat meer over wilt weten? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , het wordt indien mogelijk opgenomen in ons draaiboek.

Ride Out

Zaterdag 6 mei is er vanuit Alphen aan den Rijn een Ride out voor Indian rijders. Aanmelden van te voren is gewenst. De rit begint vanaf 11:00 uur. De route is ongeveer 100 km en voert door de omgeving . Start en finish aan de Zaagmolenweg 8 in Alphen aan den Rijn.

Kennismaking dag voor de de deelnemende rijders naar Tsjechië 

Vooruitlopend op de reis naar Budweiss is er een kennismaking dag voor de deelnemers die vanuit Hollands Midden vertrekken. Op 21 mei is ook Serge van MyRoute wederom aanwezig voor een nieuwe uitleg van deze routeplanner. Hij zal jullie ook helpen om de nieuwe routes, gemaakt door Herman, op jullie GPS te zetten. Neem je losse GPS of een USB stick voor de Ride Command dus mee.

Aanvang vanaf 10:30uur.

Zoals in de eerdere nieuwsbrief vermeld: Komend jaar ( 2023 ) zijn wij als IMR Hollands Midden weer van plan om naar het Indian Riders Fest te gaan in Budweis, Tsjechië. Dit feest is een enorm Indian Motorcycle treffen en was in 2019 en 2022 een groot succes. Het evenement in 2023 vindt plaats van 09-06-2023 tot en met 11-06-2023.

Ons plan is om net als vorig jaar met een aantal leden te vertrekken vanuit Nederland en via een mooie route na twee overnachtingen in uitstekende Duitse hotels, op de vrijdag aan te komen in Budweis. In Budweis zijn we dan om daar twee dagen een heel leuk feest (mee) te maken.     https://www.indianridersfest.eu/   Daarna weer met twee overnachtingen in Duitsland naar huis.  

In Budweis is er vlak bij het evenementterrein een groot hotel wat door de organisatie geheel is afgehuurd voor dit evenement. Inmiddels is er al door 12 landen ingeschreven. Nu al ruim 200 motorrijders. Wil je (weer) graag mee met de door ons georganiseerde rit, reageer dan niet te laat. Er zijn namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in verband met de hotel capaciteit. Voor meer informatie, stuur een mail naar:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U ontvangt dan alle informatie over data, prijzen en wat verder belangrijk is. We zijn eigenlijk compleet. Wilt u alsnog mee reageer snel. Dan doen wij ons best om het een en ander te regelen. Het is  natuurlijk ook mogelijk om op eigen gelegenheid naar Budweis te gaan. Daarnaast is ook mogelijk om op het festival terrein je tent op te slaan, dit kamperen is kosteloos.  Graag zien we jullie op het festival terrein in Budweis!

 

 

IMR Hollands Midden in Busweiss 2022 Indian opstapdagen in Alphen aan den Rijn

Donderdag 29 juni tot  en met zaterdag 1 juli zijn bij ons de demo dagen voor Indian. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met alle beschikbare modellen. We hopen er een mooi feestje van te maken en natuurlijk bent u van harte welkom.