Op zondagmiddag 12 maart 2023 zal de 16e editie van de Matthäus Passion van Hét Concertkoor klinken.

De in 1995 begonnen traditie wordt na de door pers en publiek zo bejubelde uitvoeringen van 2013 en 2016, na zeven jaar weer op eenzelfde wijze voortgezet: opnieuw met het uitmuntende barokorkest Capella Maria Barbara en zes geweldige solisten, met deze keer de prachtige stemmen van sopraan Marjon Strijk en alt Charlotte Stoppelenburg. Geniet van hun beroemde aria's als Aus Liebe en Erbarme Dich, van de lyrische tenor Joris Bosman met diens bewogen aria Geduld, van het indringende stemgeluid van bas-bariton Pieter Hendriks met zijn vele prachtige aria's, met als onbetwist hoogtepunt de afsluitende aria Mache dich mein Herze rein. 
Twee solisten dragen de verhaallijn van de Matthäus Passion: de sonore Christus van Patrick Pranger en tenor Geoffrey Degives, met zijn licht-lyrische tenor een perfect passend stemgeluid in zijn majeure rol als evangelist.
 
Opnieuw is de uitvoering in artistieke handen van dirigent André Telderman. 
In de afgelopen jaren wist hij met zijn musici prachtige uitvoeringen neer te zetten in de bijzondere ambiance van de Gertrudiskerk van Bergen op Zoom.
 
Grijp de kans dit bijzondere werk van J.S. Bach live mee te beleven!! 
Kaarten kunt u bestellen via de website
www.hetconcertkoor.nl voor een geweldige middag voor uzelf en uw familie en vrienden of voor een andere bijzondere gelegenheid.

Indien nog beschikbaar, zijn toegangskaarten voor aanvang van het concert ook verkrijgbaar aan de kassa in de kerk.
 
Uitvoering: Zondagmiddag 12 maart 2023, aanvang 14:00 uur. Kerk open: 13.15 uur.
Locatie: Gertrudiskerk Bergen op Zoom (ingang aan de Kerkstraat).
Toegang: Rang 1 (geplaceerd) € 35,00; rang 2 (geplaceerd) € 28,00. De toegangskaarten zijn te koop op 
www.hetconcertkoor.nl/tickets. U kunt daar zelf uw zitplaats uitkiezen en afrekenen. 
De bevestiging van uw betaling en uw tickets ontvangt u vervolgens in uw mailbox.

Die print u uit en neemt u mee naar de uitvoering ofwel opent u bij de kaartcontrole uw mailbox op uw telefoon en toont u uw tickets.