Wat heeft het thema van Vastelaoved in Halsteren nu met postzegels te maken?

 Het verhaal wat men van sommige postzegels kan aflezen is net zo goed als dit motto.

Op een postzegel staat dikwijls een verhaal. Aan de postzegels uit verre landen b.v. is te lezen wat er zoal speelt en te zien is in dat land. Het vertelt soms iets over de geschiedenis of een bepaald onderwerp, b.v. molens. Zo is het nog wel even verder te gaan. Elke postzegel heeft zijn eigen verhaal. In de komende week worden de kielen, zakdoeken , gordijnen en maskers  weer tevoorschijn gehaald, In Halsteren is het  Verhaol Magistraol.

Zaterdag 25 februari is het de beurt  aan de filatelisten. Op de postzegelruilbeurs in de Hof Van Ram kan men weer zegels met verhalen komen zoeken. Postzegelvereniging Onderling Contact organiseert samen met Heemkunde Kring Halchterth weer  de maandelijkse ruilbeurs. Een goede gelegenheid om na  alle leut van Karnaval weer rustig  zegels uitzoeken die nog ontbreken aan de verzameling. Iedereen is van harte welkom in de Hof van Ram ,Beeklaan 29a te Halsteren.

Toegang is gratis, ook beginnende verzamelaars zijn van harte welkom. Zaterdag 25 februari 2023. Van 12.00 uur tot 15.30 uur . Heemhuis Hof van Ram.