November en december beloven mooie maanden te worden voor Gebouw-T met tot nu toe zeven uitverkochte voorstellingen en meerdere hardlopers in de agenda. Ook het programma voor jeugd en talenten is er een om naar uit te kijken. 

Hardlopers

De echte hardlopers van de maanden november en december zijn ‘666 the Nightmare’ aanstaande zaterdag, Belgisch festival ‘Made in Belgium’ op 19 november en Wende op 24 november. Ook alvast een vooruitblik naar januari waar Crazy Little Things, die een tribute doen aan Queen, al één concert van de twee concerten heeft uitverkocht. Voor het discofeest met Gerard Ekdom, Kim Wilde en beide shows van The Dirty Daddies zijn geen kaarten meer te koop. 

Jeugd & talent

Speciaal voor de jeugd is op vrijdag 25 november hiphopevent SKKRT SKRRT, met grote namen uit de scene zoals: Ashafar, bekend van singels ‘Amsterdam’ en ‘NIKE Tech’, en Numidia. Als support act staan Bergse rappers en oud-winnaars van T-Strijd Mazzy en Manic op het affiche. Beat The DJ, de DJ-wedstrijd van West-Brabant, keert onder de vleugels van jongerenplatform Young Creations terug met op 2 december de finale met special guest Jody Bernal.

Muziekliefhebbers opgelet!

Ook de diehard muziekliefhebber komt aan zijn trekken: upcoming bands en echte festivalacts zijn de komende tijd geboekt. Op 1 december komt het Nederlands-Nieuw-Zeelandse muziektrio MY BABY naar Gebouw-T, met hun sterke nieuw album ‘Sake Sake Sake’. Opkomende indiepopband Elephant, bekend van single ‘Calling’ staat op 10 november op de planken. Op 24 november komt Wende met haar nieuwe voorstelling ‘De Wildernis’ naar Gebouw-T. Verwacht een multidisciplinaire show vol muziek, dans en spoken word. Sluit het jaar goed af bij indierockband Moss (23 december) of ervaar op 16 december een hele nieuwe kijk op het kerstverhaal bij ‘How to throw a Christmas party’.

Feest!

Vanaf 4 november barst het feest los met Martijn Fischer zingt hits van Hazes. Liefhebbers van techno en house bevinden zich op 12 november op de dansvloer van Gebouw-T bij FIJN. Op 26 november staat de popzaal geheel in het teken van het thema fout bij een bijna uitverkochte Qmusic The Party Fout.