Swing je met ons mee

Na drie jaar eindelijk weer een prachtige mooie productie van The MusiCompany op de planken. In Theater de Maagd van Bergen op Zoom was het de generale repetitie waar wij van BoZinbeeld aanwezig waren op uitnodiging van voorzitter Jan Berends. De titel van de musical is All Shook Up waar vele hits van Elvis uit de jukebox klinken. 

Het verhaal in deze musical van de macho Chad dat hij met zijn motor strand in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met gitaar wordt het anders zo rustig plaatsje binnen 24 uur op zijn kop gezet. Dit geldt ook voor het leven van monteuse Natalie. Zij droomt ervan om de wijde wereld in te trekken en ziet Chad als haar ideale reisgezel. Op geheel eigen wijze wil ze hem hiervan overtuigen. Maar heeft Chad wel oog voor haar?

In de musical All Shook Up draait het om liefde, hoop en een heleboel rock & roll.

The MusiCompany is een bloeiende vereniging met een Artistiek team waar het bestuur achter staat. Nieuwe jonge talenten betreden het podium en laten u swingen met de muziek van een fantastisch orkest en de liederen van Elvis.

Wilt u met hun mee swingen. Dat kan van 3 t/m 6 november in theater De Maagd. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Kijk voor meer info op: http://www.themusicompany.nl/

 

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers