Ben Jij erbij op zaterdag 25 mei??

In Café De Saeck natuurlijk, waar we vanaf 20:00 uur kunnen genieten van de knostgekke en stééngoeie bamd "de Amazing Stroopwafels". 

The Amazing Stroopwafels bestaan uit Wim Kerkhof (contrabas, toetsen en zang), Rien de Bruin (gitaar, accordeon en zang) en Arie van der Graaf (elektrische gitaar). Zij spelen overal: op straten en op pleinen, maar ook in cafés, dierentuinen, sauna’s, blusboten, theaters, hengelsport- en aquariumverenigingen. Ja, zelfs bij mensen thuis – en vaak ook. Zij mijden menselijke oceanen, zoals megadisco’s of popfestivals. Het directe contact met het publiek staat voorop.

De afwisseling van speelplekken (nog steeds van de straat tot de huiskamer, van café tot theater) werkt zeer inspirerend en het enthousiasme waarmee gemusiceerd wordt is onveranderd groot. The Amazing Stroopwafels vormen nog altijd één van de meest optredende bands van Nederland. En als het aan hen ligt, gaan zij daar tot lang nadat ze er bij neergevallen zijn mee door.

Ze zullen ook deze avond hun grootste hits spelen zoals, Ome Kobus, Oude Maasweg, We gaan naar frankrijk, Mooie weer, verse vis en de dievenwagen enz enz enz. Karten zijn te verkrijgen achter de bar van Cafe De Saeck.

Deze band zorg altijd weer voor spektakel, dus dit optreden mag je niet missen. En ze passen natuurlijk helemaal in een gezellige kroeg als De Saeck, dus logisch dat je hier bij wilt zijn.