Op zaterdag 5, zondag 6 en woensdag 9 maart 2022 wordt er een een schilderijententoonstelling gehouden in de hof van Ram te Halsteren.

Hieraan doen een 24 tal amateurschilders mee. De groep bestaat uit leden van het Bergs schilderclubje o.l.v.  Mw. Anne van Hees en een aantal leden van de Heemkundekring.  Alle deelnemers kunnen 3 werken in dienen. Sommige werken zijn te koop. In samenwerking met Heemkunde kring Halsteren en Lepelstraat is dit de 4 maal dat deze tentoonstelling georganiseerd wordt.

Bezoekers kunnen op deze dagen meedoen aan de verkiezing ; "meest inspirerend werk", evenals een puzzeltocht langs de schilderijen. Hier zijn leuke prijsjes mee te winnen. 

Op zondag 6 maart zal dhr.Walter Kruf een workshop schilderen organiseren. Deelname hieraan is gratis. Defie van der Tas zal op woensdag 9 maart dit voor haar rekening nemen. Deelname voor jong en oud. Beide workshops starten om 13.30 uur. 

Zaterdag 5 maart zal dhr. Arjan van der Weegen de tentoonstelling officieel openen om 10.30 uur. De tentoonstelling is dan daarna te bezichtigen tot 16.00 uur. Op de andere dagen is de tentoonstelling van 12.00 tot 16.00 uur geopend. Tevens zullen er een paar schilderijen van Piet van Watering te bekijken zijn.

Het weekend van 12 en 13 maart  is de gehele collectie te zien, ook deze schilderijen zijn te koop.

Hierover later uitgebreid bericht.

Zaterdag 5, zondag 6 en woensdag 9 maart Schilderijententoonstelling in de Hof van Ram, Beeklaan 29a te Halsteren. Toegang gratis