Op vrijdag 10 december 2021, vanaf 17.30 uur presenteert Motell Rijnen in feestelijke ambiance zijn nieuwe roman bij podium voor cultuur Het Gele Huis, Haagsemarkt, Breda.

 

Om de gunst van het volk een roman over misdaad en politiek

Ad captandum vulgus (Latijn)  betekent om de gunst van het volk te winnen. Als je het in de politiek wil maken, moet je het volksgevoel aanspreken, de emotie van de massa. Dat doet de Nationale Volksbeweging, kortweg de NV, een razendsnel  aan populariteit winnende maatschappelijke stroming op de ultrarechtse flank. Het kan nauwelijks nog mis gaan; bij de volgende Kamerverkiezingen zal de NV de grootste partij worden. Het land wordt opgeschrikt door een fatale aanslag op het leven van de voorzitter en een lid van de huidige Kamerfractie, later gevolgd door de gewelddadige verstoring van een grootse verkiezingsmanifestatie. Hubert Mulders, het nieuwe boegbeeld van de NV, ontwikkelt zich van een omstreden jurist tot een doortastende politicus. De recherche staat voor de bijna onmogelijke opgave om een kluwen van relaties binnen de top van de NV en tussen de onder- en bovenwereld te ontwarren.

Als je bij de presentatie een eerder door jou gekochte roman van Motell kunt laten zien, krijg je als ambassadeur de nieuwe roman voor de feestprijs van 10 euro (1 per lezer/eenmalig op 10 december 2021).

 

 

Omstreeks 18.30 uur zal het eerste exemplaar van de nieuwe roman worden aangeboden aan een prominente Bredanaar.

Tijdens de presentatie geniet je van ferme folk van Navenant, de oudste folkgroep van Breda met een verrassend repertoire van folk uit o.m. Ierland, de rest van Europa en Amerika. http://navenant.tripod.com 

 

Je bent van harte welkom op mijn literaire feestje!

 

 

www.motellrijnen.nl