The MusiCompany, verkozen tot Cultuurclub van het Jaar gemeente Bergen op Zoom, laat muzikaal van zich horen!

De musicalvereniging roept alle Bergenaren op om mee te zingen met het lijflied van de stad: Merck toch hoe Sterck.

 

De cultuursector in Bergen op Zoom heeft het zwaar, maar is zeker niet verdwenen. Daarom nodigt The MusiCompany iedereen uit om vanuit zijn eigen woonkamer deel te nemen aan het grootste online koor. Onder begeleiding van harmonie Kolpingszonen zal het stadslied ‘Merck toch hoe Sterck’ worden gezongen om te laten zien dat de cultuur in de stad nog steeds springlevend is. 

 

Doe je mee?

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan vóór 11 juni 2021 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je ontvangt dan de oefenband waarmee je kunt oefenen. Daarnaast krijg je een instructie hoe het opnemen in zijn werk gaat. 

Stuur uiterlijk 18 juni je opname op en dan wordt jouw clip gemonteerd in het nummer. Wil je wel meezingen, maar niet in beeld? Dan hoef je alleen de geluidsopname in te sturen. 

Als je liever niet alleen zingt, kan je het lied ook samen met je gezin, vrienden of familie inzingen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Zolang het uiteraard binnen de corona-maatregelen gebeurt.  

 

Meer informatie

Heb je vragen? Dan kan je terecht bij de bedenker van het project: dirigent van The MusiCompany Pieter-Jan van den Berg. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.