Organisaties en mensen extra aandacht geven, dat gaan we doen met www.brabantsewalinbeeld.nl 

De laatste loodjes, de nieuwe site als opvolger van BoZinBeeld.nl, bereikt bijna de testfase. En zoals beloofd, zullen we extra aandacht aan onze eigen omgeving gaan geven middels speciale aandachtsgebieden.

Een daarvan betreft Kunst & Cultuur, want als er ergens veel talent in onze regio schuilt, is het wel daar in. En dus gaan we die mensen en organisaties extra belichten, extra ruimte geven om te vertellen wat ze doen en waarom. Denk aan al die schrijvers, zoals Bert Bevers ( https://www.bozinbeeld.nl/6553-bert-bevers-brengt-4-gedichten-op-de-site-van-versindaba ) of Frans August Brocatus ( https://www.bozinbeeld.nl/6547-frans-a-brocatus-signeert-zijn-nieuwe-dichtbundel-sanguines ), of misschien wel een unieke samenwerking tussen Albert Hagenaars en Bert Bevers ( https://www.bozinbeeld.nl/6531-als-bergse-poeten-de-zinnen-kruisen-albert-hagenaars-en-bert-bevers ), waaraan we onlangs nog aandacht besteed hebben. 

Maar ook al die beeldende kunstenaars, de schilders, de theatergezelschappen en nog veel meer. We hebben er altijd al een zwak voor gehad, zoals je hieronder kunt zien a.h.v. een aantal foto's uit de beginjaren van BoZinBeeld.nl. En zeker nu media en gemeente verzaken in het ondersteunen van deze mensen, groepen en gezelschappen of organisaties, daar willen wij een spreekbuis worden. Hun stem moet worden gehoord, mag niet wegvallen. Zij met name zijn de reden waarom onze regio bruist zoals ze doet. Met name hier zit het potentieel om de regio op de kaart te zetten, om deze aantrekkelijk te maken. Nu de politiek schaapachtig blèrt dat het "slechts" een hobby is, moeten wij de handschoen opnemen en al hun daden, ideeën en passies luidkeels verkondigen. En dat gaan we doen met www.brabantsewalinbeeld.nl dus wacht maar af.