BERGEN OP ZOOM – Het Mollerlyceum in Bergen op Zoom geeft groep 7 leerlingen de kans zich dit schooljaar nog te oriënteren op vervolgonderwijs.

Op woensdag 26 mei organiseert de school een Topmiddag. 

De open dagen en kennismakingsmomenten van middelbare scholen verliepen dit jaar anders dan gewend. Zo konden er geen grote activiteiten georganiseerd worden, waarbij veel mensen de school bezochten. Het Mollerlyceum heeft met privé-afspraken toch de nodige rondleidingen kunnen geven, maar heeft zich eerder dit jaar daarbij vooral gericht op groep 8 leerlingen.  Inmiddels hebben alle groep 8 leerlingen hun keus kunnen maken en zich ingeschreven voor een middelbare school. 

Normaliter worden de open dagen en kennismakingsmomenten ook druk bezocht door groep 7 leerlingen, die alvast een kijkje willen nemen op een mogelijk nieuwe school. Het Moller wil de groep 7 leerlingen daarom alsnog de kans geven dit schooljaar alvast kennis te komen maken met wat de school te bieden heeft.

Het Moller is na de aanmeldavonden in maart verder gegaan met de privé-rondleidingen en organiseert kennismakingsmiddagen voor groep 7 leerlingen. De meeste evenementen zijn inmiddels volgeboekt, maar voor de Topmiddag op woensdag 26 mei zijn er nog plaatsen beschikbaar. Tijdens deze actieve middag kunnen geïnteresseerde groep 7 leerlingen ervaren hoe een ‘normale’ schooldag verloopt en maken ze kennis met de verschillende Topprogramma’s die de school aanbiedt. Inschrijven kan via de website: www.mollerlyceum.nl/open_dag/ .