BoZinBeeld.nl is deze maand 11 jaar in de lucht.

Dat is een echt Bergs jubileum. We hebben in de loop der jaren al heel wat meegemaakt en al heel wat mogen tonen. 

Dat gezegd hebbende, het is ook tijd om eens grondig na te denken over de wijze waarop we verder gaan. En zoals we al eerder bericht hebben, staan we op het punt om nieuwe wegen in te slaan via een totaal nieuwe website.

Immers www.bozinbeeld.nl groeit uit tot www.brabantsewalinbeeld.nl

Op dit moment wordt de hand gelegd aan een totaal nieuwe website, volgens de nieuwste technologieën. Verantwoordelijk hiervoor zijn Michel Bogaers en zijn vader Walther Bogaers. We zijn hen dan ook stikstééndankbaar, en kunnen niet wachten tot de nieuwe site de lucht in gaat.

Het gaat er met name om, dat we ons focussen op speciale aandachtsgebieden, op onderwerpen die die nog veel meer de aandacht verdienen. Op deze manier willen we onze regio nog veel meer nieuws, evenementen en informatie bieden.

 

Een van deze aandachtsgebieden geldt Vehikels. Er is steeds meer te zien en te beleven als het gaat om auto's, motoren, brommers en eigenlijk al het gemotoriseerd verkeer dat onze wegen siert. Wat dacht je van evenementen als Amerikanendagen, of motorevenementen, maar ook die leuke garages die iets te vertellen hebben of de verzamelaar zelf? Juist daar zal een speciaal gedeelte van de nieuwe site over gaan. We gaan jullie veel bieden, heel veel in verhalen en vooral veel foto's. Wacht maar tot we in de lucht zijn, dan kan het feest pas echt beginnen ;-)

Oh ja, en al die verslagen die we al optekenden op BoZinBeeld.nl blijven natuurlijk ook op de nieuwe site gewoon allemaal beschikbaar. Zo blijf je straks terugkomen om al dat moois nog eens te beleven.

Hier een voorbeeldje van wat we zoal al hebben laten zien....