We gaan richting  11 november 2020

Normaal gesproken staan de krabben al te trillen in de keuken. De kiel hangt klaar, 't gerduin hangt witgestreken er overheen en de zaddoek ligt al op tafel met de krab. De leut barst bijna los.

Helaas is het dit jaar allemaal anders, omdat dat takkevirus roet in het Bergse Vastenavendfeest gooit. De n'ellefde van de n'nellefde, dèèr blefde vor t'uis, dat is nu het motto.

En toch kriebelt het, het zit in onze genen, het behoort tot onze cultuur en je kunt het gewoonweg niet tegenhouden. Dat geldt zeker ook voor Stichting Vastenavend. Zij konden deze bijzondere dag gewoonweg niet voorbij laten gaan. Er moest immers ook een nieuwe Hoogheid gekozen en gepresenteerd worden. Dus de koppen bij elkaar gestoken, kwamen ze met een geweldige avond, eentje waar voor je gewoonweg thuis kunt blijven. Is dat spannend dan, is da leutig? Nou kijk dan maar eens naar deze teaser die de Stichting ons stuurt: 

  https://youtu.be/SrON6oYMDwk

Agge nou gin zin mir kregt om da dumke aan de neus te zette, om spontaan die liedjes mee te blère en 't gròòtste ge'eim, de prissetaassie van de nuuwe Prins, ontrakeld te zien...

Veel kijkplezier op 11 november aanstaande allemaal ;-)