Hans Dorrestein – wo 7 oktober, aanvang 19:15 + 21:15 uur in de Hofzaal van het Markiezenhof

 

Twee maal op een avond brengt Hans Dorrestijn zijn afscheidsvoorstelling ’t Houdt een keer op. Op zijn allerlaatste theatertour koos hij daarvoor in Bergen op Zoom de intieme en exclusieve ambiance van de Hofzaal. Het Markiezenhof is een van de drie locaties waar theater De Maagd programmeert. Door de speciale coronamaatregelen kan iedereen onbezorgd genieten van het nieuwe theaterprogramma. Meer info en tickets op www.demaagd.nl  

Dit zegt Hans zelf:

In mijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel. 

Ik stel in ’t Houdt een keer op de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Ik onthul aan mijn publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Ik gooi de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan. 

Tot zover ’t Houdt een keer op.  

 

www.hansdorrestijn.nl