Bianca Verlinden wil de baan blijven exploiteren

Een signaal naar de gemeente en naar de bevolking van Bergen op Zoom moet het worden dit weekend voor behoud van de Midgetgolfbaan in Meilust. In 2017 nam Bianca Verlinden de exploitatie over van de gemeente Bergen op Zoom. Maar nu wil de gemeente het verkopen en probeert Bianca voldoende geld in kas te krijgen om het te kunnen kopen, omdat ze graag door wil met deze goed lopende midgetgolfbaan. Daarom wordt er dit weekend een benefiet georganiseerd in de vorm van loterijen, spelletjes, en diverse Food-Stick kraampjes waar men een lekker hapje kan halen. 

Met de klanken van de diskjockey is het altijd gezellig. Ook wordt men verrast door artiesten die dit weekend komen optreden. Ten tijde dat wij van BoZinBeeld er waren kwam Jason van Elewout zijn repertoire laten horen. Jason is een jongen geboren met charge syndroom en een hartafwijking. Vanavond is Jason te zien bij het programma Hit the road op SBS6.

Dus mocht u tijd hebben, geef Bianca een steuntje in haar rug en ga dit weekend naar de midgetgolfbaan. Vandaag kan u terecht tot 22.30uur en zondag 6 september van 10.00u tot 19.00uur.

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers