In deze barre tijden van het Corona spook hebben veel ondernemingen het moeilijk.

Een aantal van hen zijn gesloten, een aantal proberen op een alternatieve manier alsnog hun klanten te bedienen. Het moeten wel harde tijden zijn voor een ondernemer.  

Daarom willen wij van BoZinBeeld.nl / WestBrabantinBeeld.nl een keer extra aandacht aan al deze kanjers besteden, door hen een keer speciaal in het zonnetje zetten voor al onze lezers.

 

Ik ben Jenny Goudzwaard, 58 jaar en  sinds 9 jaar samen met mijn man Hans  eigenaars van Brasserie de Zeester Scherpenisse. Voor die tijd  25 jaar Café- cafetaria in Poortvliet met succes en veel plezier uitgebaat, opgegroeid in de horeca dus het horecabloed gonst door de aderen. Heel het leven dat je leid is ingericht op het werken in je eigen zaak, en je zou niet anders willen

Het contact met de gasten in je zaak (wat ik nu ook vreselijk mis!!!)

Mensen verwennen en het hun naar de zin maken, zorgen dat ze een fijne tijd bij jouw in de zaak hebben, daar draait alles om, en maakt mij blij en gelukkig.

Alleen al de  ligging van onze zaak is zo prachtig dat je hier wel altijd wilt blijven, de locatie straalt gezelligheid en warmte uit, ondanks de slechte staat van het huidige pand.

Daar komt bij dat we de heerlijkste gerechten op Kaart hebben staan, geen haute cuisine maar herkenbaar en met zorg bereid zijn, en dat proef je, dit alles wordt geserveerd door ons altijd bekwame vriendelijk personeel.

Ook de prijs kwaliteit is prima

De klap was dan ook snoeihard dat je net in het voorjaar waarin je wilt gaan scoren in je omzet medegedeeld wordt dat je je zaak moet sluiten, echt totale verbijstering, totaal geen inkomsten meer geen euro en dan wel je personeel en andere lasten moeten betalen, grote zorgen vooral om je personeel!

We hebben nog even  gedacht om ook te gaan bezorgen of af te laten halen, maar de prachtige ligging die we hebben is dan ineens een nadeel.

Wel doen we mee aan de cadeaubonnen actie van help de horeca, mensen denken dat er bij organisatie van de Site geld blijft hangen maar dat is niet waar, deze bonnen zorgen ervoor dat er nu geld in het laadje komt, nu het zo nodig is.

Als we weer open mogen worden de bonnen geleidelijk aan verzilverd denk ik, mocht er onverhoopt een horecazaak failliet gaan krijg je via de organisatie je geld terug, dus koop aub zoveel mogelijk bonnen!

Wanneer  we van de beperkingen af zijn gaan we hopelijk met het gehele team knallen, en proberen de schade die wij als horeca bedrijf hebben opgelopen weer een beetje in te halen en overeind te blijven..

Ook zijn ze al met boringen begonnen voor de lang verwachte nieuwbouw, dus allemaal spannend en leuk, dat we straks meer ruimte en een spiksplinternieuw gebouw hebben waar we natuurlijk de sfeer van nu gaan evenaren.

Dus lieve mensen houd je allemaal aan de nu geldende maatregelen zodat we straks met zn allen weer gezond en fit kunnen genieten en elkaar weer mogen ontmoeten.

Wees lief voor elkaar, let op elkaar en blijf aub gezond 

 

Brasserie De Zeester 

Gorishoeksedijk 35

4694PJ Scherpenisse 

0166667474

06-14205570

Jenny Goudzwaard