Sint en Pieten maken er weer een mooi feest van

Sinterklaas kwam ook weer met pakjesboot 11 naar Bergen op zoom waar hij om 13:30 uur voet aan wal zette, om er weer een mooi feest met de kinderen er van te gaan maken. Voor dat de Sint en zijn Pieten arriveerden waren Zoekpiet en Roos al een half uur bezig om de wachtende kinderen en ouders te vermaken met de bekende liedjes. 

Eenmaal aan wal werd Sinterklaas en zijn Pieten welkom geheten door Daan Touw van Stichting Sint Nicolaas. Ook de nieuwe Hoofdpiet werd speciaal ontvangen en verwelkomd door alle kinderen aan de wal. De boot was niet alleen afgeladen met pakjes, maar een overvloed van Pieten kwamen ook aan wal om er een kleurrijke stoet van te maken richting het stadhuis op de Grote Markt, waar de Burgemeester Frank Petter de Goedheiligman op wachtte met wel tweeduizend mensen.

Na het ontvangst en het dansen onder het zingen van de liedjes vertelde Sinterklaas dat alle kinderen hun schoentje mochten gaan zetten. En als de kinderen nog eens Sint en zijn Pieten willen ontmoeten kan dat natuurlijk bij de activiteiten die georganiseerd zijn door de Stichting Sint Nicolaas. Voor meer informatie kijk u op: https://www.sintboz.nl

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers