Ans Goorden wees ons op de volgende voorstellingen:

 

Brugklas de musical – 22 november 19:30 – De Maagd

De TV cast (NPO Zapp) brengt een nieuwe Brugklasser mee voor een musical voor iedereen vanaf 9 jaar. Max (Niek Roozen), Selma (May Hollerman), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en Jared vinden een hip hop-musical over Willem van Oranje een vet idee. Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen?  Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven. De acteurs nemen na afloop van de voorstelling alle tijd voor een meet & greet met het jonge publiek.

 


Renée van Wegberg: List, Shaffy & Piaf – 23 november 20:00 – De Maagd
Renée van Wegberg ontving vorig jaar de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een kleine musical voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List. In List, Shaffy & Piaf omringt ze zich met rasmuzikanten en zingt ze het oeuvre van haar favoriete artiesten. Ook werk van o.a. Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis staat op het programma. Dit alles met herkenbare en nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk.


Hommage aan Aznavour In Symphony – 24 november 14:30 – De Maagd
Op de symfonische live muziek van European Philharmonia en combo o.l.v. Walter Proost zingen Jo Lemaire en Patrick Riguelle 24 hits van Charles Aznavour en brengen de koning van de chanson weer even terug.
Het was niemand minder dan Edith Piaf die Charles Aznavour in 1946 onder haar vleugels nam; het begin van een roemcarrière! Aznavour zong over de liefde, de strijd, het lijden, de tijd die voorbijgaat, de jeugd en de homoseksualiteit en vertolkte zijn chansons in meer dan 100 landen tot en met zijn laatste concert op 19 september 2018.