Zin in een feestje?

Immers op zaterdag 23 november presenteert de Bergse schrijver Sonn Franken zijn bundel korte verhalen met als titel: “Woordenstreken”.  

Vanaf 15:30 uur is iedereen van harte welkom in Schenklokaal Prins Heerlijk op de Grote Markt 34 te Bergen op Zoom. Er zullen verschillende sprekers aanwezig zijn en tevens zullen een aantal aanwezigen aangenaam verrast worden.

De bundel bevat 27 korte verhalen. ‘Dat is toevallig mijn geboortedag, dus ik vond het wel leuk om evenzoveel verhalen te bundelen,’ lacht de schrijver. 

Het is de eerste bundel met korte verhalen van de hand van de Bergenaar. ‘Ja, ik heb al eerder 4 romans uitgegeven, 3 bundels gedichten / foto’s en een dik Vastenavendboek met 462 pagina’s vol foto’s en een twintigtal Vastenavend gedichten. 

Maar ik schrijf ook geregeld korte verhalen. Dit naar aanleiding van schrijfwedstrijden waar ik aan deel neem, situaties of momenten die ik wil vastleggen, of persoonlijke verhalen en overpeinzingen. Tijdens het Midsummer Night Festival op Landgoed Mattemburgh, waar ik als verhalenverteller aanwezig was, merkte ik dat het ontzettend leuk is en dat het publiek er heel goed op reageert. Het is ook wat gemakkelijker verteerbaar dan een dikke pil met slechts één verhaal, want je kunt het na elk verhaal weer wegleggen tot je klaar bent voor de volgende.’ 

De lezer wordt verrast met een verzameling verhalen van diverse genres. Zo zijn er korte thrillers, historische fantasie verhalen, wordt de lezer meegenomen op een sciencefiction avontuur; een heel divers palet dus. Maar ook geeft de schrijver zich bloot met persoonlijke belevingen, mijmeringen en beschouwingen.  

Dit nieuwe schrijfavontuur gaat Sonn Franken weer aan met Uitgeverij Boekenindustrie, die ook dit keer met een prachtige cover op de proppen kwamen. De prijs voor deze nieuwe loot aan de oeuvre boom is slechts 12,50 €. 

Bij deze wordt iedereen uitgenodigd om dit presentatiefeestje mee te maken:

 

Datum         Zaterdag 23 November

Inloop         Vanaf 15:30 uur

Start          16:00 uur

Locatie       Schenklokaal Prins Heerlijk

Adres Grote Markt 34 – Bergen op Zoom