Een gratis evenement voor jong & oud.

1. Wanneer?

Op 15 september 2019

2. Waar?

Heimolen 41, Bergen op Zoom.

3. Voor wie?

Voor het hele gezin! 

4. Het leukste graAs evenement in de regio voor jong & oud 

Een leuke dag uit voor het hele gezin, dat is wat je van de Highland Games mag verwachten. De toegang is gratis, een top gezinsuitje gegarandeerd! Bekijk de 12 dames- en heren ‘Highland Games’ teams van de sterkste, meest gespierde mannen en vrouwen uit Nederland strijden om de BOC wisseltrofee. Geniet van een hapje en drankje bij een van de aanwezige foodtrucks, de muziek van de bekende DJ Alex of laat zien dat jij het wél een paar minuten uit kan houden op de rode stier. 

5. De organisaAe Bergse Ondernemers Club (B.O.C.) 

U kent ons wellicht van de ‘Back to the 80’s Mega Party die wij zes jaar lang organiseerden. Anders toch zeker wel als de drijvende kracht achter het alom bekende BoZtoberfest. Wij zijn de Bergse Ondernemers Club, kortweg de B.O.C. en stilzitten, dat kunnen we niet! Dus hoogste tijd om eens iets écht nieuws te gaan doen. Dit wil en mag u niet missen, zet daarom 15 september alvast in uw agenda. Nieuwsgierig geworden? Volg onze Facebook-pagina en binnenkort zullen we een Apje van de sluier oplichten! Of kijk op onze website https://www.bochighlandgames.nl 

6. Hoofdsponsors 

6.1.Rabobank Zuidwest - Nederland 

De Rabobank is een bank voor én door klanten. Als coöperatie voelen we ons sterk met onze klanten en leden verbonden en staan we midden in de samenleving. Daarom zetten we ons dagelijks in om de klant én zijn omgeving te versterken. Om samen de wereld beter en leecaarder te maken. Dat noemen we: Growing a better world together 

6.2.Knook Breda 

Knook Breda is in 1972 van start gegaan als een van de eerste Land Rover-dealers in Nederland. Jaguar Land Rover Knook bedient een uiterst tevreden klantenbestand in de regio Breda – Tilburg – Bergen op Zoom en ver daarbuiten. En dat doen we met veel plezier. De medewerkers van Knook Breda zijn verknocht aan Land Rover en innig verliefd op Jaguar. 

7. Over de BOC Highland Games 

De Highland Games zijn de moderne variant van de traditionele clanspelen uit de hooglanden (Highlands) van Schotland. Nog steeds worden daar ieder jaar Highland Games gehouden, maar tegenwoordig ook buiten Schotland vanwege het super spektakel voor de toeschouwers en de deelnemers. En vanaf dit jaar kan jong en oud ook genieten van de Highland Games in Bergen op Zoom. De Highland Games omvatten onder meer zware atletische wedstrijdonderdelen zoals kogelslingeren, paal-, en steenwerpen. Spectaculair om te zien, voor jong & oud! 

Parkeerruimte voor de fiets is ruim voorzien evenals oplaadpunt voor elektrische fietsen, verzorgd door Kees de Mooij, Fiets & Fitness. Ook is er ruim parkeergelegenheid voor de auto, al is een stukje fietsen naar de Heimolen natuurlijk veel gezonder. En ook handig als u een lekker biertje wil drinken. 

 

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Jan Hopmans, bestuurslid B.O.C. 06-53839910