Aanstaande zondag kunnen de tweewieler liefhebbers hun lol weer op.

 

Café Die Twee organiseert weer de jaarlijkse motordag, of wel Motorbike Day. Motoren van veel verschillende merken worden verwacht in de Koepelstraat voor het café. Natuurlijk zullen de Harleys weer in grote getale op komen dagen. Echter, ook de andere merken zijn welkom en in eerdere edities zag je dan ook Japanse merken als Honda, Suzuki, Kawasaki en Yamaha. Ook andere merken als Aprilia, BMW en Triumph worden verwacht en je kunt misschien ook wel een verdwaalde Indian tegen het lijf lopen.

 

De dag begint al om 11 uur in de ochtend en tegen vijven vertrekken de meeste motoren weer. Dat wil echter niet zeggen dat het feest voorbij is. Vanaf 14:00 uur namelijk zal de band “Betty’s Doghouse” buiten in de trailer zijn ding doen, waar vanaf 19:00 uur de band “INC Guitar Rock” in Café Die Twee zelf los zal gaan.

 

Een buitentap zal er voor zorgen dat de keeltjes gespoeld blijven, daarnaast is er ook voor de inwendige mens gezorgd. Muziek, eten en drinken, goede muziek en natuurlijk al die prachtige bikes; echt Motorbike Day bij Café Die Twee dus. Het is een plicht als motorliefhebber om minimaal even langs te komen. Dat geldt echter ook voor liefhebbers van goede muziek en voor mensen die simpelweg een gezellige leuke middag / avond willen beleven. Bergen op Zoom zal weer daveren onder al dit genot.

 

Even wat praktische tips:

In verband met dit evenement zal de parkeerplaats op de Koepelplaats afgesloten zijn en is het dus niet mogelijk uw auto daar te parkeren van 08.00 tot 19.00 uur.

Eveneens zal de doorgang van het laatste stukje Koepelstraat (tussen restaurant MAZA en café Die Twee) afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. U kunt wel gewoon langs de Zuidmolenstraat en de Koepeldwarsstraat.

 

 

Even terugkijken naar een eerdere editie…..: