Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Rabobank Zuidwest-Brabant en Interpolis op donderdag 15 november een gratis startersdag in Stichting Facilitair Bedrijf te Bergen op Zoom.

De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

 

Inspiratie door TEDx spreker Diederick Janssens

Het programma bestaat uit plenaire kennisdeling, een startersmarkt om vragen te stellen, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Halverwege de avond zal Diederick Janssens, bekend van TEDxGouda, een inspirerende keynote sessie verzorgen. “Startende ondernemers hebben een enorm concurrentievoordeel ten opzichte van grote organisaties. En reclame is helemaal niet nodig”, aldus Diederick Janssens, TEDx-spreker, marketing goeroe en initiatiefnemer van de NIMA Love brand basics. In een smakelijke talk geeft hij richting en tips voor wie groot wil worden door klein te blijven.

 

Voorprogramma

Tijdens het voorprogramma kunnen bezoekers kiezen tussen een toets je haalbaarheid sessie of het imagospel. Bij de toets je haalbaarheid sessies (voor ZZP’ers of starters) krijgen ondernemers feedback op hun ondernemerspitch door experts vanuit allerlei invalshoeken. Het imagospel, verzorgt door Home of Image, geeft tips en tricks om jezelf zo goed mogelijk te presenteren en bezoekers worden aan elkaar gekoppeld dus kunnen gelijk netwerken met gelijkgestemden. 

 

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via http://www.startersdagen.com/zuidwestbrabant2018