Zondag 11 november brengt Cabaret van Zolder de voorstelling ‘Familie?’ in d’Engelenburgh in Fijnaart.

Heerlijke kleinkunstklassiekers uit de oude doos zijn bewerkt tot meerstemmige liedjes. Goed voor een middag vol nostalgie.

 

Cabaret van Zolder brengt de ontroerende voorstelling Familie? Prachtige kleinkunst klassiekers die u vast zult herkennen. Liedjes van o.a. Toon Hermans, Drs. P, Jenny Arean, Jeroen van Merwijk, Herman van Veen en Annie M.G. Schmidt zijn bewerkt tot prachtige meerstemmige liedjes, met een kolderiek sausje. De spelers graven in de voorstelling Familie? in het verleden van hun families en doen een aantal wonderlijke ontdekkingen die ze graag met u delen! ‘Familie?’ is een humoristische show waar je bij wilt zijn!

 

reserveren

De middag op 11 november (Molenstraat 24 in Fijnaart) begint om 14.15 uur. De toegang bedraagt € 14,00, (inclusief koffie en taart). Reserveren is noodzakelijk: 06-8357 2448 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

over de artiesten

Theo Wouters is een Van Zolder vanaf het eerste uur! Verantwoordelijk voor alle arrangementen. Muzikant in hart en nieren. Niet de jongste, maar wel de knapste pianist!

Siem van Baal vindt het een voorrecht om met Van Zolder al die mooie liedjes uit de oude doos te halen om ze een nieuw leven in te blazen.

Yvonne Frijters is Van Zolders grande dame! Bang dat de pareltjes uit de nederlandse kleinkunst verloren gaan, wil ze nog heel veel mooie liedjes zingen die niet vergeten mogen worden!

Britt Koole, de reddende engel die, nadat haar voorganger stopte, Van Zolder weer vleugels gaf. Ze speelde hoofdrollen in grote musicals, maar ze vult nu liever de zalen met kleinkunst.