Pol de Bie houdt zich nog steeds bezig met jazz. We ontvingen van hem dan ook het volgende bericht:

Beste Jazzliefhebber,

 

Rabo JazzBoz en Emma's IJssalon blazen Jazztafette nieuw leven in met Emma's JazzBoZ. In de aanloop naar JazzBoZ 2018 (25, 26 &  27 mei) nodigen wij diverse  muzikanten uit om u alvast in 'jazzy sferen' te brengen. De eerste editie met Izaline Calister & Ed Verhoeff is druk bezocht en zeer goed ontvangen. Dank daarvoor.

Zondag 29 april trakteren wij u weer op een mooi concert vol heerlijke jazzmuziek in al haar diversiteit. De toegang is gratis.

 

Om 15.15 uur laten Machteld Cambridge & Patrick Lauwerends in de kelder van Emma's IJssalon hun jazzklanken horen. Met haar krachtige en warme stem weet zangeres Machteld Cambdige het publiek meteen te boeien. Een optreden door haar is bovendien een reis door de geschiedenis van traditionele jazz, zoals deze ontstond in Amerika in de eerste helft van de vorige eeuw. Haar grote voorbeelden zijn Ella Fitgerald, Billie Holiday en Sarah Vaughan.

Patrick Lauwerends is een veelzijdig en gedreven musicus met een enorme ervaring, zowel uitvoerend als docent. Hij studeerde aan het conservatorium in Rotterdam. Door in veel verschillende formaties te spelen kwam hij in aanraking met diverse artiesten waardoor hij vaak gevraagd werd voor nationale en internationale bandtours. James Long, zijn musical father, is degene geweest, die hem de contrabas heeft leren bespelen en hem tevens geïntroduceerd heeft in de Jazz wereld. Deze muzikale duizendpoot zal Machteld Cambridge begeleiden.

CKB-talenten Sophia Vega Sanchez (zang) en Colin van Est (piano) verzorgen het voorprogramma om 14.30 uur.

Noteer ook alvast de volgende data in uw agenda:

- zaterdag 19 mei 14.00 - Red Jackets Jazzband - Emma&s IJssalon Boulevard 

- vrijdag 25 mei 22.00 - Kim Hoorweg & Anton Goudsmit - Emma's IJssalon Fortuinstraat

Wij wensen u veel luisterplezier!

 

Bestuur Rabo JazzBoZ

Adriaan van den Hoek - Emma's IJssalon Fortuinstraat & Boulevard 

https://www.jazzboz.nl/index.php/programma