Het lijkt dat er zwarte dagen gaan ontstaan voor de fans van 666 / One Day Flies! Afgelopen zaterdag 13 augustus had een afgevaardiging van de twee bands zich verzameld en het ging er hard aan toe.

Bergen op Zoom - Papparazzibericht: Marijn, Loek en Monique waren bij elkaar gekomen in een klein cafeeke op het Beursplein, bij de liefhebbers bekend als De Markies, om de gang van zaken rondom 666 en One Day Flies nog eens goed te bespreken. Voor de opvallende bezoeker leek het wel of het gezelschap danig onder invloed was, want de gezichtjes stonden er niet fris bij. Of het de alcohol was, of dat er drugs aan te pas was gekomen was zo even niet te zien. Al gauw had ook de andere pers door dat hier iets te gebeuren stond, Niels Krebbekx was er ook als de kippen bij om te kijken of er iets vast te leggen viel. Helaas voor hem werden er geen camera's in het establishement toegelaten. Alleen Uw trouwe reporter van BoZinBeeld heeft wel beelden kunnen schieten. Het gekrakeel van de bandleden leek te gaan over het gedrag en de prestaties van de niet aanwezige leden. Blijkens liggen er tal van mogelijkheden om via vooroptredens bij wereldbekende beroemdheden door te breken in de muziekindustrie. En het gaat hier over veel geld. Het drietal in overleg was blijkelijk bang dat de pot over teveel hoofden verdeeld zou worden, en hadden ze behoorlijk wat twijfels of de andere bandleden de druk wel aan konden. Men was het duidelijk niet met elkaar eens. Op een gegeven moment liep Monique zelfs kwaad de deur uit, om dan langdurig met haar adviseurs te gaan praten. Uw reporter weet echter dat het niet één adviseur was die ze aan de lijn had, maar dat het de drummer van de band Jean-Paul was met wie ze langdurig telefoneerde!! Toen ze terug kwam zocht ze duidelijk nog het advies van derden. Niels Krebbekx, ontpopte zich ineens als expert en wees Monique in een privé gesprek op wat volgens hem de mogelijkheden waren. En dit zelfs in de aanwezigheid van Niels' vriendin Janneke. Die relatie zal dus nu ook wel onder druk staan. Ondertussen waren Marijn en Loek het bijna eens om verder te gaan als duo. Ze vertrouwden op elkaars kwaliteiten en om die miljoenen slechts met zijn tweeën te delen klonk een stuk aantrekkelijker. Jean-Paul, Frank en Conradt zijn van dit alles niet op de hoogte. Na een lange avond en héél véél alcohol ging de groep uiteen. Loek en Monique vertrokken met zware tred, en Marijn sipte nog eens moedeloos aan zijn pilsje. De avond had duidelijk niet gebracht wat hij er van verwacht had.
Voor de fans breken er waarschijnlijk zware tijden aan. Want zal de formatie voormalige vrienden nog wel samen optreden in de hoedanigheid van 666 The Nightmare, of One Day Flies, zoals wij ze kennen? De tijd zal het leren. Hier wat beeldmateriaal dat deze avond heimelijk geschoten is.Dit bericht is gekwalificeerd als Papparazzibericht en moet derhalve niet te serieus genomen worden.