Stadsomroepers en aanplakbiljetten waren meer gangbaar in de tijd waarin “Diederick, het kind van de rekening” speelt, maar ook voor de Zoomerspelen is het 2011. Daarom is er ook op alle digitale manieren informatie te vinden over het stuk ‘Diederick, het kind van de rekening’. Diederick Twittert, Hyved en doet ook zijn zegje op LinkedIn.

 Ook heeft Diederick sinds kort een vriendenpagina op Facebook. Om dit te vieren nodigt hij iedereen uit te komen kijken. En iedere bezoeker die een foto maakt van de Diederick-poster en deze op het Facebook prikbord plaatst, maakt kans op een iPad2.

Hoe dat precies in zijn werk gaat, is te lezen op de Facebook pagina zelf. In ieder geval gaat het erom dat de foto die wordt geplaatst, zoveel mogelijk reacties krijgt. Dus het is zaak aan iedereen die een foto plaatst vrienden, familie en kennissen te bellen, mailen, twitteren en via alle andere denkbare manieren op te roepen om op zijn of haar foto te stemmen. Maar volg Diederick ook op Twitter, Hyves en LinkedIn. Je weet maar nooit welke voordeeltjes Diederick daar in petto heeft.

Voor meer informatie over deze Facebook actie: www.dezoomerspelen.nl of facebook.com/zoomerspelen.

Ga voor de laatste informatie over” Diederick, het kind van de rekening” naar:

Facebook: www.facebook.com/zoomerspelen

LinkedIn: www.linkedin.com/groups/De-Zoomerspelen-Bergen-op-Zoom-658357?mostPopular=&gid=2658357

Hyves: www.dezoomerspelen.hyves.nl

Twitter: http://twitter.com/#!/zoomerspelen

Contactpersoon De Zoomerspelen Bergen op Zoom

Naam: René Horsten

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 06-20493722

www.zoomerspelen.nl

Over De Zoomerspelen Bergen op Zoom

Stichting De Vierschaar organiseert sinds 1996 jaarlijks een openluchtspektakel in Het Markiezenhof (stadspaleis) te Bergen op Zoom. De Stichting is in het leven geroepen door de

Gemeente Bergen op Zoom om de traditie van klank- en lichtspelen nieuw leven in te blazen. Sinds 2003 gebeurt dit onder de overkoepelende naam "De Zoomerspelen Bergen op Zoom". De Stichting fungeert als koepelorganisatie voor verschillende toneelverenigingen en andere organisaties, verantwoordelijk voor kleding, decor, begeleiding etc. In totaal zijn er zo'n 400 vrijwilligers bij betrokken om dit spektakel op professioneel niveau voor elkaar te krijgen. Iedere nieuwe productie wordt in een twee- of driejarige cyclus opgevoerd. Onder andere de fraaie omgeving van Stadspaleis Het Markiezenhof met haar vele binnenplaatsen heeft als decor gediend voor de honderden spelers en figuranten.