As t’r één schaap over de dam is, vollege d’r meer, en da d’ebbe me gemerkt ok! ‘t Lopt storm in de winkels en kefeekes waar of datte veldtekes te kòòp zijn.

 

En dan zijn de Boerinnekes nog nie eens begonne mè zullie verkòòp! Nou wulde netuurlek bedéén wete welleke winkels en keffeekes d’r aantje de voorste zijn éé… Kek mar ’s gauwkes ieronder. Die ebbe d’r kat bekant in zullie bakskes! ‘t Veldteke is trouwes te kòòp in 40 kefees, 20 winkels, bij de Boerinnekes en via de websaait van de Stichting Vastenavend. Waard en winkelier die de mééste veldtekes verkopt, kreg de felbegeerde geveldweil.

Tussestand Veldtekeverkòòp 2017

Winkeliers:

1. Ròòksjop de Schelde

2. MCD Bloemendaal

3. Primera Zonneplein

Oreka:

1. Kefee de Schorre

2. Grand Kefee Otel de Bourgondiër

3. Kefees Oosterwaal en K

 

Voor de niet Bergenaren - Persbericht:

Eerste tussenstand van de Veldteke verkòòp 2017

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer, en dat hebben we gemerkt ook! Het loopt storm in de winkels en cafés waar de veldtekens te koop zijn. En dan zijn de Boerinnen nog niet eens begonnen met hun verkoop! Nu wil je natuurlijk meteen weten welke winkels en cafés haantje de voorste zijn, hè… Kijk maar eens snel hieronder. Die hebben hun kat bijna in het bakje! ‘t Veldteken is trouwens te koop in 40 cafés, 20 winkels, bij de Boerinnen en via de website van de Stichting Vastenavend. Waard en winkelier die de meeste veldtekens verkoopt, krijgt de felbegeerde geveldweil.

Tussenstand Veldtekenverkoop 2017

Winkeliers:

1. Rookshop de Schelde

2. MCD Bloemendaal

3. Primera Zonneplein

Horeca:

1. Café de Schorre

2. Grand Café Hotel de Bourgondiër

3. Café Oosterwaal en Krijnen