Belangrijk bericht van de Reddingsbrigade te Bergen op Zoom

 

 

Op 14 november komt Sinterklaas samen met zijn Pieten aan in Bergen op Zoom.

Op uitnoding van Sinterklaas is Reddingsbrigade Bergen op Zoom aanwezig voor het verzorgen van de Waterhulpverlening.

Gedurende de intocht houden wij toezicht vanaf het water met onze Reddingsvlet, en zijn onze reddingsbrigadiers aanwezig op de Burgemeester Peterssluis & op de Kade (Loswal), in Bergen op Zoom.

De intocht is altijd een gezellig druk evenement, voor een gezellig & veilig verloop van de intocht hebben wij enkele tips voor u:

 Volg de adviezen van Reddingsbrigade op; wij zijn er voor uw veiligheid.

 Blijf achter de hekken; hiermee voorkomt u een koude duik.

 Kleed u goed aan; houd rekening met het weer, het is vaak kouder dan u denkt.

 Op pad met kinderen?

o Blijf binnen Armlengte van uw kinderen.

o Spreek een ontmoetingspunt af met uw kinderen.

o Geef uw kind een 06-polsbandje, aan de zuidzijde van de Kade (centrumzijde bij Jongenelen) delen wij gratis polsbandjes uit.

o Zorg dat u uw mobiele telefoon mee heeft, aan staat en voldoende is opgelade

o Kind kwijt? Waarschuw direct de Reddingsbrigade

o Is uw kind terecht? Word niet boos op uw kind, maar wees blij het weer te zien en troost uw kind indien nodig. (meld ook uw vermissing af bij de Reddingsbrigade.

Wij zien u graag tijdens de intocht van Sinterklaas in Bergen op Zoom!

Noot voor de redactie: Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Christian Mous (06.53.56.83.17) of Fred van de Water (06.14.69.27.47)

Algemene Informatie Reddingsbrigade Bergen op Zoom. Reddingsbrigade Bergen op Zoom is opgericht in Januari 1981 en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen, KNBRD (Reddingsbrigade Nederland). De missie “het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood, in de ruimste zin van het woord”.. Dit gebeurt door het opleiden van jong en oud in zwemmend redden iedere dinsdag- & woensdagavond in zwembad de Schelp. Daarnaast is de Reddingsbrigade actief tijdens de verschillende evenementen op & en rond het water van Bergen op Zoom