Sebas Honing verscheen ineens op mijn facebook messenger. Hij was aan een nieuw album bezig en hij had weer wat foto's nodig. Of ik nog een fotoshoot wilde doen... uhh ja dus, graag!

 

Al eerder was ik de klos. Toen hij zijn eerste soloalbum 'Songs of Seas and Oceans' uitbracht had hij me al eens benaderd voor wat promotiefoto's. We zijn toen in Doel beland en dat leverde een hele leuke reportage op. Vandaag 29 augustus staat het wekkertje al vroeg te rammelen maar het is niet nodig want ik sta al kant en klaar. Ik heb er zin in en dus stuurt mijn autootje al snel richting Roosendaal om Sebas en Petra op te pikken. Vrouw Petra heeft namelijk ook een bijdrage aan het nieuwe album geleverd, evenals Chris die we 'even' in Boskoop oppikken. Onderweg verneem ik dat het album tot een behoorlijk persoonlijk statement is verworden. Meer dan Sebas verwachtte geeft hij zijn gevoel en gedachten bloot op dit nieuwe project. De geboorte van zijn kind dit afgelopen jaar en andere zaken doen de jonge muzikale Rembrandt mijmeren over het leven, het bestaan en nog veel meer. Ik ben dan ook hartstikke benieuwd naar dat album maar daar moet ik nog even op wachten. "Petra moet nog een laatste nummer inzingen en dan kunnen we gaan afmixen. Het is de bedoeling dat begin 2016 de release is." Dan heb ik het al he! Ik heb zijn eerste solo album gekregen en daar ben ik helemaal gek van. In mijn recensie schreef ik over een jonge Rembrandt in de muziek en dat meen ik nog steeds. Hij is eigenlijk nog piepjong, maar levert super volwassen muziek op. En dan moet ik nog een half jaar wachten op die nieuwe release?? pffff....

Als we Chris hebben opgepikt in Boskoop koersen we op Woerden aan. Hier is Sebas geboren en met dit album komen ook deze ervaringen en achtergronden naar voren; 'back to his roots' als het ware. Sebas weet waar en wat hij wil dus trekken we de stad rond. Behalve een hele berg leut is het best serieus en de shoot schiet dan ook best op. Na een viertal locaties en 70 foto's later besluiten we dat het voldoende is.  Sebas moet zelf maar uitzoeken wat hij er mee wilt. IK zal de foto's wel doorsturen.

We zijn bijtijds in Roosendaal waar ik Sebas en Petra afgooi op de Lavadijk. Dan koers ik met een gangetje van 300 kilometer in het uur naar huis want ik wil de foto's op een groot scherm zien. En weet je wat?... Ze vallen nog best mee ook.

Hou de site in de gaten want we houden het Sebas nieuws nauwgezet bij!