Zondag 22 maart verzamelen beginnende muzikanten zich in Gebouw-T voor de T-Sessie. Beginnende muzikanten krijgen tijdens deze jamsessie de kans om onder leiding van professionele muzikanten op te treden. Zangers, zangeressen, rappers, drummers, gitaristen: iedereen is welkom.

 

De sessie wordt geopend door een huisband, die bestaat uit leden van de Bergse feestband Flat Out. Tijdens de sessie melden de muzikanten zich aan bij één van sessieleiders. Er wordt dan een indeling gemaakt van muzikanten en de nummers die worden gespeeld. Nummers zoals ‘I Wish’ van Stevie Wonder en ‘Proud Mary’ van Tina Turner gaan zeker voorbij komen! Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een nummer in te brengen.

 

Naast de bekende nummers is sinds kort ‘vrije jam’ geïntroduceerd. Tijdens de vrije jam worden er akkoorden schema’s afgesproken en kan er pas echt worden losgegaan.

 

Vooraf aanmelden is niet nodig, zondag 22 maart zijn alle beginnende muzikanten en muziekliefhebbers welkom: alleen, als duo, als hele band of gewoon als toeschouwer. De deuren gaan om 14:30 uur open. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl. Op 19 april en 24 mei vinden de volgende twee T-Sessie’s plaats.