Elke krab kan ze natuurlijk allemaal meezingen, de liedjes van het welbekende Safari Kwartet. Of het nu gaat om ‘Berregse Kefeekes’ ,’Krabbegatje’ of ‘Zalug stadje’ en ga zo nog maar even door. Allemaal Vastenavondklassieker van de bovenste plank. Datzelfde dachten 5 Bergse bevriende muzikanten ook en daarom besloten zij afgelopen najaar om een hommage te brengen aan deze band en haar muziek van weleer.

 

Onder de naam Campari Kwintet, want ze zijn immers met vijven, zullen ze deze Vastenavond de 11 grootste hits van het Safari Kwartet live ten gehore gaan brengen op tal van lokaties in het Krabbegat. Dat gaat geheel authentiek, dus als ‘elektrische band’ wel te verstaan. Het Campari Kwintet bestaat uit Willem de Werd op bas, Bart Aarts die drumt, Niek Bruijs op  toetsen, Jan Dua die zorgt voor de zang en op gitaar is er Gilbert Doggen. Daar gaan geheid de vonken vanaf spatten, denken wij zo!

 

Wie graag mee wil zingen of misschien wel een dansje wil wagen op deze muziek uit vroeger tijden, kan tijdens de Vastenavend-Safari toer terecht op de volgende data en lokaties;

 

25 januari – Openingsconcert van de Vastenavend-Safari toer -  cafe het Zwijnshoofd – aanvang circa 14:00

06 februari – Als afsluiting van de Vastenavendkwis – cafe ’t Locomotiefke – aanvang circa 23:00

11 februari – Tijdens het wagetjes kijken op het Konterscherp – aanvang circa 22:00

13 februari – Avondconcert – Stadscafé Thalia – aanvang circa 22:00

16 febuari – Op dweiltour door de stad, bij slecht weer in cafe ’t Slik – aanvang circa 22:00

 

Of volg het Campari Kwintet op Facebook voor het laatste nieuws!