Bergen op Zoom krijgt haar eigen maandelijkse stand-up comedy podium. In café De Tuymelaer aan de Grote Markt zal vanaf 21 november iedere derde vrijdag van de maand gratis gekeken kunnen worden naar beginnende én ervaren comedians.

Het initiatief komt van cabaretier Kevin van Kalkeren, die, na een succesvolle cabaretavond op die locatie afgelopen juni, nu met een aantal andere comedians dit evenement op poten zet. Laagdrempelig vermaak, maar van hoog niveau, dat is de doelstelling. Iedere maand zullen daarom minstens zes comedians uit Nederland en België afreizen naar het Bergse om daar oude en nieuwe grappen uit te proberen.

Voor het publiek is dat de meest directe mogelijkheid om professionele stand-up comedy- en cabaretshows in wording te zien. Iedere grote en kleine naam begint zijn (nieuwe) voorstelling op zo’n podium, en nu is er ook zo’n plek in Bergen op Zoom! Zonder entree te kunnen betalen kun je daar nu getuige van zijn.  Zeker de moeite waard om op een vrijdagavond eens langs te komen en je te laten entertainen door divers talent uit de Lage Landen.

 

Open Mic Comedy Night.  Café De Tuymelaer, Grote Markt 6, 4611 NR Bergen op Zoom

21 november 2014 (daarna iedere derde vrijdag van de maand)
Entrée: gratis
Aanvang:  20.30u.