20 lokale toppers brengen de beste hits aller tijden - De muziek van de Top2000 kent iedereen, of je nu van pop, rock of Nederlandstalig houdt, in deze hitlijst tref je het allemaal. Niet voor niets is het beluisteren van de Top2000 vaak een massa belevenis waar heel het land over praat. Maar nog mooier dan de bekende platen op de radio te beluisteren is ze live beleven natuurlijk! Op 31 oktober doet de Top2000 van… band Gebouw-T in Bergen op Zoom aan en passeren bekende hits de revue, met gastzangeres en zangeressen uit deze gemeente. Dit jaar is de tour er vroeg bij en de aftrap vindt plaats op het Bergse poppodium, waarna diverse andere locaties in de regio worden aangedaan. Vorig jaar was de editie in Gebouw T al een klein succes te noemen, want de opgenomen beelden van de middag in Gebouw-T waren prime time op oudjaarsavond te zien op Nederland 3.

Grootser
Deze editie wordt er grootster uitgepakt. De basis van de Top2000 van show is een professionele band met jarenlang ervaring en de smaakmakers zijn de lokale vocalisten. Zij krijgen de gelegenheid om een aantal songs uit te kiezen waarmee ze persoonlijk gevoel hebben. Voeg deze gegevens samen en je hebt een topformule voor een geweldige avond uit!  

Topnamen
Géén topformule zonder topnamen. Zo kan de bezoeker in Gebouw-T onder andere Mark van der Weegen verwachten. Dit zangtalent is al zijn hele leven met muziek bezig en druk doende met zijn eigen materiaal, waardoor er binnenkort waarschijnlijk diverse andere shows en een CD volgen… Daarbij is hij overigens niet als enige familielid op het podium te vinden, want ook zijn nicht Lizeth Willemsen toont er haar kunsten.  

Voor Luizter frontvrouw Jolanda Bazen is het optreden echt een kans om in een hele andere setting te laten zien wat ze in huis heeft. Ook Albert Jan Verhees, bekend van vele theaterproducties, presentatrice Marloes Lelieveld en Greenlight frontdames Veerle Barbé en Samantha Schuurbiers behoeven bij het publiek geen introductie. Of wat te denken van singer- songwriter Anthony Deksis, ervaren muzikant Henny Nix, Michelle – rebelle – Leijten en – altijd klaar om te rocken – vrouwen idool, Jan Lanooij.  

Hits
Het zijn slechts enkele voorbeelden van de twintig vocalisten. Het is dus niet de vraag of je de Top2000 van… show bezoekt, maar voor wie… En ken je niemand? Dan ken je absoluut de klassiekers die variëren van Whole Lotta Rosie van ACDC tot Imagine van John Lennon en van Locked Out Of Heaven van Bruno Mars tot Stil in mij van Van Dik Hout. Met de topband wordt luisteren naar deze nummers een feest waarbij er in sneltrein vaart langs muzikale herinnering wordt gegaan.

 

Het volledige programma, achtergrond info en details over de ticketverkoop valt te vinden op www.top2000van.nl. Het optreden vindt vrijdag 31 oktober plaats in Gebouw-T en tickets kosten 9 euro 50 aan de deur, of 8 euro 50 in de voorverkoop. Tot dan, tot Top2000 van…!

 

Bert van Uffelen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Muziek/techniek/band

 

Sonja Wegmeyer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Algemene zaken/planning 06-11372607