Heksenketels, pompoenen, toverspreuken en griezels... Dat zijn de instrumenten die u op vrijdagavond 31 oktober tegen zult komen op Landgoed Mattemburgh.

Aan iedereen is deze avond gedacht, voor de kinderen is er een griezeltastische, interactieve Halloweentocht. Vele griezels nemen de kinderen mee in het verhaal van Meneer Kuijpers en zijn tuinmannen.

Ook aan de volwassen bezoekers hebben wij gedacht. U kunt namelijk gebruik maken van een culinaire beleving, geheel in stijl van het seizoen. Genoemd; het Wild & Wijn Event. U kunt bij dit event denken aan een keur van wild gerechten die wij in diverse bereidingen aan u zullen presenteren, in combinatie met een wijnproeverij en professionele uitleg over het wild en gevogelte.

Dus wilt u een totaal verzorgde avond uit voor het hele gezin, reserveer dan snel voor 31 oktober zodat u deze griezeltastische avond niet gaat missen!

Reserveringen kunt u via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie gaat u naar: www.orangeriemattemburgh.n
l