Bergen op Zoom rockt! Op vrijdag 24 oktober komt de Nijmeegse/Amsterdamse rock band Navarone naar Gebouw-T om de bezoekers een combinatie van hun oude en nieuwe liedjes te laten horen.

 

Navarone is niet zomaar een rock band. Zij zijn toekomstige legendes, volgens de whiskey gigant Jack Daniels! Dit jaar heeft de band hun nieuwe album “Vim and Vigor” gereleased. Het album geeft de luisteraar een spannende muziek belevenis binnen rock en pop vanwege de opbouw van de verschillende melodieën. Het eerste lied op het album, “Time”, geeft de hoge kwaliteit aan die in de rest van het album weerspiegeld is. Met een combinatie uit zachte en harde klanken, wordt het luisteren nooit saai.

 

De band laat duidelijk zien dat zij ervaring hebben met muziek maken en zijn geen onbekende meer in de muziekwereld. Met over 60 energieke optredens op grote festivals en uitverkochte club shows, hebben zij in de loop der jaren belangrijke mijlpalen bereikt. Onder andere werden zij door het bier merk ‘Grolsch’ gevraagd om een lied te schrijven voor een reclame en Jack Daniels heeft een korte documentaire over de band gemaakt in verband met Navarone’s status “Future Legends”.

 

Volgens de Gelderlander, zijn de leden van Navarone dankzij hun unieke talent niet ver weg van Lowlands! Of dat waar is kan de bezoeker binnenkort zelf beoordelen in Gebouw-T.

 

Het voorprogramma voor Navarone is de band “Certain Animals”. De band bestaat uit drie Rotterdamse muzikanten die onder andere op DWDD, 3FM en in honderden van zalen opgetreden hebben. Hun werk is vergelijkbaar met de stijl van Triggerfinger, Jimi Hendrix, Cream en Kamchatka. Samen met Navarone gaan zij Gebouw-T rocken!

 

Gebouw-T opent haar deuren op vrijdag 24 oktober om 20:30 voor bezoekers. Tickets kosten €12,50 (excl. servicekosten) in de voorverkoop en zijn onder andere beschikbaar via www.gebouw-t.nl.