Gebouw T is dit keer het podium voor alweer het zesde bluesfestival dat wordt georganiseerd door Stichting Live@Zoom. Zondag 12 oktober openen de deuren zich om 15:00 uur voor een mooie middag met Nederlandse en zelfs één Engelse topact.

Hij was winnaar van de Dutch Blues Challenge 2014: Ralph de Jongh. Op deze zondag kruist hij de muzikale degens met niemand minder dan Jan de Bruijn uit Rijsbergen. Deze twee virtuozen zullen om 15:30 uur gelijk de toon zetten voor wat weer een voortreffelijk festival zal worden.

Sugarboys & The Sinners is de volgende act die we kunnen bewonderen. Bereid jezelf maar voor op een stevige portie blues, funk en rock ’n roll. Met hun enthousiaste act en de drive om te spelen hebben ze al heel Europa plat gekregen en nu is dan Gebouw T aan de beurt.

Chantel McGregor is de verrassing uit de UK. Deze in Bradford, Engeland, geboren dame heeft in haar thuisland diverse prijzen gewonnen zoals ‘Young Artist of the Year’ in 2011, ‘Best Female Vocalist’ in 2012, ‘Guitarist of the Year’ en ‘Best Female Vocalist of the Year’ in 2013 en wederom ‘Guitarist of the Year’ in 2014 door de British Blues Award. Chantel brengt eigen nummers maar durft ook wel een weergaloze uitvoering van ‘Purple Rain’ van Prince te brengen. Het toont de veelzijdigheid van een artieste die bruist van de muzikaliteit en het talent. 11 oktober staat ze nog in Luxemburg, zondag in Gebouw T en enkele dagen later leidt haar Europese toer haar weer naar de UK.

Met dit programma toont Live@Zoom wederom aan een perfect bluesfestival neer te kunnen zetten. Gebouw T biedt natuurlijk een prachtig platform om al dit muzikaal geweld te herbergen.