Het Oktoberfest, is een van oorsprong Duits bierfeest, dat gezien de locatie omgedoopt is tot: BoZtoberfest.

Het originele Oktoberfest, groots en beroemd in Duitsland en ver daarbuiten, trekt vele tienduizenden bezoekers. De laatste jaren verspreidt het feest zich als een olievlek verder over Europa. Het kan dan ook niet anders, dan dat in het feestjaar “800jaar Stad” (in 2012), ook Bergen op Zoom haar eigen Oktoberfest kreeg. Dit was zo’n dermate succes dat er besloten werd om in 2013 een tweede editie te organiseren. Daarbij werden er 3 in plaats van 2 feestdagen georganiseerd.
Door de overweldigende reacties en op vraag van vele BoZtoberfest bezoekers kunnen jullie dit jaar opnieuw terecht voor 3 dagen gezelligheid: 3, 4 en 5 oktober 2014 komt BoZtoberfest 3.0!!

Wat mag je verwachten?
Een grote sfeervol ingerichte tent met lange tafels en banken en biedt plaats aan 1000 personen per avond. Een podium waar de gasten op beide avonden vermaakt zullen worden door verschillende live- artiesten en bands met de welbekende Duitse meezing Schlägers.
Grote namen als “Wahnsinn” en “Dieter Koblenz” zullen u meenemen in een avondje ‘gemütlich’ genieten.
De pullen bier zullen voor u aan tafel worden gebracht door serveersters in Dirndls en barkeepers in Lederhosen. Daarbij zullen de Duitse Bratwürsten met Sauerkraut, Hamburgers en Pretzl’s natuurlijk niet ontbreken. (wijn en fris zijn natuurlijk ook verkrijgbaar).
Biergooien, op de tafels dansen en roken in de tent is ten strengste verboden. De beveiliging zal mensen die zich niet aan deze simpele spelregels kunnen houden dan ook direct uit de tent verwijderen.
Inhaken, meezingen en feesten, bij voorkeur in Lederhossen en Dirndels, is daarentegen een groot algemeen goed op alle Oktoberfesten, dat kunnen wij in Bergen op Zoom natuurlijk nog veel beter!

 

Kaarten? Voorkom teleurstelling en bestel tijdig je toegangsticket! De entree kaarten voor het BoZToberFest kun je online bestellen via de website en Facebook. Losse staanplaatsen: € 21,00 – Tafel arrangementen (10 pers): € 22,50 http://www.boztoberfest.nl