Voor het eerst vond De Beursvloer plaats in de Gemeente Steenbergen. En van een krachtige kick-off in de Steenbergse stad kan men wel spreken!  Dankzij de enthousiaste act van Prominent Entertainment zat de sfeer er bij binnenkomst direct al goed in. En na het waanzinnige optreden van slagwerkschool Brok was er helemaal geen houden meer aan, de energie stroomde door de zaal! Wethouder Cor van Geel opende dan ook met krachtige woorden  De Beursvloer. Voor iedereen was het tijd om te gaan matchen!

Ontmoetingscentrum ’t Cromwiel zag er prachtig uit, Sardonos Promoties heeft haar kwaliteiten flink getoond. Niet alleen waren de vijf themahoeken subtiel ingericht met ieder een eigen kleur, maar was ook de bedrijvenhoek geweldig opgezet. Buiten de aankleding hebben ook  alle belangstellenden tijdens het event kunnen genieten van de heerlijke drankjes en gerechten die  Sardonos Promoties had klaar gemaakt. Deze werden geserveerd door Stichting Samen Werken.

Matchen, beter dan goed
Gedurende de avond verliep het matchen erg vlot. Dankzij de inzet van zowel de ABN AMRO als van Rabobank Het Markiezaat waren de verbindingen eenvoudig gelegd. Met in totaal  negen medewerkers hebben zij zich ingezet als ‘hoekpersonen’. Ook hebben zowel Marit Scheffer als Saver en Eco-Point zich ingezet als aanspreekpunt. Zo hebben zij geholpen met het tot stand brengen van creatieve verbindingen tussen partners en hebben zij bijgestaan bij het invullen van de matchformulieren. De medewerksters van DLB Notarissen hadden het dan ook erg druk met het registeren van alle matchformulieren. De Beursvloer bewijst maar weer dat het samenwerken met elkaar met gesloten beurs diverse deuren opent.

Het begint met de voorbereiding
Ter voorbereiding op De Beursvloer heeft Samen in de Regio een workshop ‘netwerken’ georganiseerd  bij voetbalvereniging SC Welberg. Sagènn Re-Integratie legde de nadruk op de verschillende  manieren van netwerken en de kwaliteit ervan. Vervolgens kon iedereen dit kort in praktijk brengen.  Om helemaal voorbereid naar De Beursvloer te komen heeft Samen in de Regio vooraf aan alle bezoekers het vraag en aanbod van iedereen kenbaar gemaakt. Zo wist iedereen precies wie wat voor hem of haar kon betekenen.

Heb je partners, dan heb je alles
De Beursvloer was niet mogelijk geweest zonder de inzet van haar partners. Zij willen dan ook iedereen ontzettend bedanken;  ’t Cromwiel voor het beschikbaar stellen van haar mooie locatie en voor de faciliteiten waarvan Samen in de Regio gebruik mocht maken.  Door de hulp van Sardonos Promoties heeft iedereen van heerlijke gerechten en drankjes kunnen genieten, maar zag de zaal er ook prachtig uit! Wethouder Cor van Geel willen zij bedanken voor het officieel openen van de Beursvloer. DLB Notarissen die voor het vierde jaar de notariële handelingen voor hun rekening namen. Uiteraard Slagwerkschool Brok die als partner uit Steenbergen laat zien hoe spetterend je je entree kunt maken met Samen in de Regio.  Stichting Samen Werken voor de inzet in de catering. ABN AMRO, Rabobank Het Markiezaat, Marit Scheffer, Saver en Eco-Point die hun beste beentje voor hebben gezet als ‘hoekpersonen’. Dankzij ZuidWest TV & Gijs Proost kan iedereen nogmaals terug kijken op de zeer geslaagde avond!