broodjeszaak het4de - Al sinds 1981 is deze zaak te vinden in Bergen op Zoom. Het is een bekend en geliefd punt om de inwendige mens te versterken.

Alhoewel het4de gespecialiseerd is in belegde broodjes kun je jezelf ook verwennen met verse pasta, frites & snacks, maaltijdsalades, speciale koffie's, milkshakes, soft-ijsjes, kindermenu's. Geniet in de sfeervolle zaak bij Gerard & Heleen, of thuis dankzij de bezorgservice.

Meer dan een broodjeszaak

Je doet het4de absoluut tekort door ze slechts als ‘broodjeszaak’ te betitelen. De menukaart is dan ook beslist veelomvattend te noemen. Alleen al de krakend propere vitrine toont de meest appetijtelijke snacks en ingrediënten. Je kunt zien dat hier alleen met verse producten gewerkt wordt. Dat komt niet alleen visueel al over, maar de heerlijke geuren dringen je neus al binnen als je nog maar door de deur komt.

Gevarieerd assortiment

Wil je absoluut rekening houden met de calorieën dan moet je eens vragen naar één van de maaltijdsalades of verse pasta’s want die zijn ook ruimschoots in het assortiment te vinden. Pas wel op, want als je eenmaal de weg naar het4de hebt weten te vinden, dan zul je er zeker terugkeren. Je kunt er lekker op je gemak zitten en eens proeven van de uitgebreide keuze aan koffie’s, milkshakes en frisdranken. Een wijntje en een pilsje is uiteraard ook verkrijgbaar, maar dan moet je wel minimaal aantoonbaar 18 jaar zijn.

Laat het bezorgen

Oh ja, het is ook erg handig dat het4de over een eigen bezorgdienst beschikt. Zo kun je al je gerechten en dranken thuis laten bezorgen. Kwestie van de telefoon oppakken en bestellen, via je mobiel op m.het4de.nl of ga gewoon even naar www.het4de.nl en neem eens een kijkje op de uitgebreide menukaart en je krijgt vanzelf lekkere trek.

Het4de maakt van elk evenement een feest

Uniek is ook de cateringservice. Voor al je party’s, evenementen, huiselijke feestjes, of gewoon omdat je even net iets extra’s wilt, kun je een beroep doen op de flexibiliteit en kwaliteit van het4de. De schalen die geleverd worden zien er werkelijk schitterend uit en maken elk evenement tot één groot feest. Neem daartoe contact op met Heleen want er zijn zelfs mogelijkheden buiten de gangbare openingstijden. Onlangs zijn er nog frites gebakken op locatie, resultaat: 300 vrolijke kindergezichtjes. Maak een afspraak en kijk wat er allemaal mogelijk is.

Vers en huisgemaakt naar eigen recept

Kwaliteit van de producten staat voorop. Zo worden bijvoorbeeld satésaus , stoofvlees en alle salades zelf gemaakt vanuit verse grondstoffen die van de betere kwaliteitszaken betrokken worden.  De verschillende soorten brood zoals: kleine stokbroodjes, Italiaanse bollen, meergranen bollen en zelfs speltbrood (opgemaakt uit speltgraan en nog gezonder dan gewoon graan), kunnen worden versierd met een grote variëteit aan vers beleg. Het brood wordt steeds vers gebakken en warm geserveerd.


Vernieuwend aanbod

Er vindt ook continue productvernieuwing plaats. Nieuw in het assortiment is de Wagyuburger, een bijzonder malse en smaakvolle hamburger van een Japans runderras. Deze runderen krijgen speciaal voedsel en worden gemasseerd om zo een specifieke smaaksensatie te bereiken. Daartoe beschikt het4de tegenwoordig ook over eigen gebakken patisserie in allerlei vormen, dat past natuurlijk ook bijzonder goed in de High-Tea Party’s, die verzorgd worden voor onder andere de workshops van de buurvrouw, met Lievde

Niet weg te denken uit het centrum van Bergen op Zoom

Het feit dat deze zaak al weer sinds 1981 bestaat zegt wat over de uitbaters en de medewerkers. Dat kan alleen maar als er ook ruimte is voor plezier tijdens het werken. Natuurlijk horen daar teamuitstapjes bij zoals karten, quad rijden of bubble-voetbal. Het hechte team dat de klant te woord staat blijft meestal wel voor een langere tijd hier werkzaam. Het is wel zo plezierig als je door een herkenbaar gezicht geholpen wordt. Dat de mensen hier graag werk(t)en blijkt ook wel uit het feit dat ze nog regelmatig langs ‘wippen’ als ze al verder in het leven gaan. Als ze van jongeling tot volwassene doorgroeien laten ze maar al te vaak een bericht achter waaruit het plezier en voldoening blijken. Dat gevoel proef en merk je als klant want je wordt met een glimlach te woord gestaan, de keuze om terug te komen is dan wel heel erg gemakkelijk.


Twitter              @het4de

Facebook           broodjeszaak het4de

Mobiele website   m.het4de.nl

Fortuinstraat 13
4611 NM Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 255 745
Contactpersoon: Heleen Bokken