Beeldentuin - Het was zaterdag 5 juli al weer de 10e keer dat Paula Withagen een expositie in haar eigen tuin organiseerde. De beeldentuin aan Daansbergen 48 te Halsteren is natuurlijk een prachtig canvas voor zo’n prachtig cultuur evenement en het is niet verrassend dat er veel mensen bij de officiële opening waren. Er was dan ook heel wat te zien. 

Gerlof Jorritsma heeft binnen de gemeente met name cultuur in zijn werkgebied. Het was dan ook zeer toepasselijk dat juist hij de officiële opening verrichtte. Hij roemde het werk van Paula. Maar ook de andere sprak hij over de schilderijen van Els van Egeraat en Ria van Dijk, de juwelen van Coby Baard en Aviva Louwmand die prachtige kunstwerken bestaand uit glas exposeerde. 

Niemand minder dan Maarten Stalpers zorgde voor de muzikale ondersteuning. Zo kende deze opening louter hoogtepunten. De expositie is ook nog aanstaand weekend 11, 12 en 13 juli geopend. Wie even een paar uurtjes vrij heeft moet toch beslist eens een kijkje gaan nemen. Er is voldoende te zien, en de combinatie tuin en beelden van Paula zelf is gewoonweg de moeite waard.